Veoma je kul imati stariju devojku, a gotovo je obavezno smuvati damu srednjih godina, tojest, okusiti barem jednu milfaču u svom švalerskom stažu. Biologija je na strani mladića, a uživanje na strani zrelih žena.
Mlad muškarac može dami da stavi na raspolaganje svoju potenciju, radoznalost i stidljivost, a ona tačno zna šta joj je činiti sa tim darovima.

Mladalačka stidljivost joj je simpatična i ne smeta joj, ona je puna samopouzdanja koje će svojim spontanim, toplim i prijateljskim ponašanjem uliti i njemu. Prepoznaće sve znake goruće želje i učiniće da mu ne smeta ni što je smotan, što crveni i što je svršio za pola sekunde. Pokazaće mu kako se postupa sa ženskim telom, otkriće mu njegovu sopstvenu moć u pružanju zadovoljstva njoj, koja ume da se prepusti i da uživa.

A naučila je možda kad je već bila starija od vas. Seks se uostalom, uči stalno. Sa svakim novim partnerom i sa svakom promenom koju donose životna doba i okolnosti. Sa godinama, raste iskustvo, opuštenost i samopouzdanje, a takođe i težnja ka jednostavnosti. U tom smislu, odnos sa starijom, trebalo bi da bude daleko jednostavniji i prirodniji, nego komplikovani sudari ega i emocija sa onom koja, kao ni vi, te lekcije još nije savladala.

starija2 Šta ako se zaljubite u stariju
Comments