Ne mislimo mi da se vi ne znojite, ne prdite i ne smrdite, zato što ste nežno žensko i kao takve, mirišljavi cvetak po difoltu. Mi smo dlakaviji i majmunima sličniji i češće širimo oko sebe životinjske miomirise i bole nas tuki. Ali kad mi se cura namršti i izmakne iz zagrljaja i kaže “aman Bobane” ja se setim da meni moje ne smrdi, ali njoj moje nije njeno, pa otrčim u kupatilo i tušnem se na brzaka – nasapunjam miška i miške, ostalo se plakne usput, dok se ispira sapunica, šta sad ima da detaljišem, neće da mi gura nos u bulju. Ups, a možda bi htela, ako je lepo zamolim? Dobro, pet minuta posla, uključujući i buljoper. Ne bojim se ja vode i sapuna, a prevazišao sam i strah od četkice za zube i dezodoransa. Sve za ljubav.

Priznajem, žene su me izdresirale. Ne bih se ja sam od sebe baš pirkao svaki dan. Nego sam naučio da budem spreman za upotrebu.
E, tako isto, gospođice ljubičice imate i vi da budete spremne, a ako su vam sinusni putevi zapušeni, ili nemate naviku da pipnete ljubičicu i pomirišete prst, da ocenite svežinu, perite se napamet, neće da se baci.

zenska higijena Nije pica, nego ljubičica
Comments