Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Loše strane zabavljanja sa veoma atraktivnom devojkom

U njenom prisustvu ćeš biti nevidljiv

Gde god budete išli i izlazili, sve oči će biti uprte u nju – ona će skretati svu pažnju okoline i drugi možda neće ni primetiti da si sa njom. Ako uspeš da pronađeš zadovoljstvo u tome što svi željno i sa divljenjem gledaju onu koja pripada samo tebi, ovo ti neće mnogo smetati. Ali ako voliš da budeš u centru pažnje, ako si šarmer koji je navikao da bude glavni, osetićeš ljubomoru – na svoju atraktivnu partnerku. Ona ne čini ništa da skrene drugima pažnju, samo izgleda divno i to će ti neprijatno zasmetati – krade ti glavno mesto, bez ikakvog napora. Osim ako i sam ne izgledaš kao glumac – tada ćete oboje pleniti pažnju jednako.

Suočićeš se sa pretpostavkama da je ona sa tobom zbog novca

Muškarci će ti zavideti otvoreno i bez pakosti, čak i onda kada se drsko nameću i udvaraju tvojoj partnerki. Ali žene će proučavati vaš odnos, tražeći slabe tačke u njemu i izražavaće pakosnu sumnju da je takva lepotica sa tobom sigurno samo zbog novca, jer one ne mogu da vide neki drugi razlog (nisi ništa naročito). Najgore od svega je – ako su u pravu.

Biće ti teško da joj veruješ

Iako ona, eto, ne čini ništa da diže prašinu oko sebe i nije ni na koji način kriva što je lepotica, a možda nije ni svesna sebe na taj način i nesigurna je i potrebno joj je mnogo pažnje i komplimenata, kao i svakoj drugoj ženi, biće ti teže da joj pokloniš svoje poverenje, nego da izgleda prosečno. Njoj verovatno mnogi ugađaju, ukazuju pažnju i izlaze joj u susret, samo zato što je tako lepa i što se ljudi generalno svuda i uvek dive lepoti i teže da to divljenje iskažu. Da li je moguće da se ona od tolikog laskanja ne uobrazi i ne izbezobrazi? Ali to verovatno nije pitanje za nju, nego za tvoju savest i svest.

Možda je ona veoma sujetna

Lepota je dar i teret, kao i svaki drugi dar, talenat, sposobnost. Ona je možda odrasla navikavši da sve dobija lako i da se oslanja na svoju lepotu, jer se vrlo rano uverila da je svi doživljavaju i tretiraju kao da je nešto posebno. Navikla je na komplimente i povlađivanje i njena sujeta je možda veoma zahtevna. Možda je ubeđena u svoju posebnost i sigurna je da ne mora da se trudi i da razvija bilo kakve druge sposobnosti i vrline – ako je prazna i tašta, neće te usrećiti to što je lepotica. Možeš da dođeš u situaciju da se zapitaš zašto si uopšte sa njom i da ostaneš sa njom iz sasvim pogrešnih razloga, daleko od prave ljubavi i poštovanja, doživljavajući je kao trofej, koga ne možeš da se odrekneš.

Izvor fotografija: instagram.com/whiskyouth

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice