Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Devojke

Mudrosti i istine o najneophodnijem i najkontroverznijem ljudskom stanju – ljubavi

1/2

Ponekad sretnete nekog i odmah ga prepoznate – osećate da spadate zajedno. Kao ljubavnici, partneri, prijatelji, porodica, saučesnici u zločinu, ili nešto od svega toga. Jednostavno se konektujete i ta veza radi za vas i pomaže vam da se osećate živima. Možda je to sudbina, sreća ili nešto treće, ali sigurno jeste nešto veće od dve osobe zajedno.

Snaga je u slabosti. Samopouzdani ste kad poznajete svoje mane, nestrašivi ste, jer poznajete strah, mudri ste, jer ste bili glupi, volite jer ste iskusili samoću i prihvatili sebe.

Nikada nemojte ignorisati nekoga ko vas voli i stalo mu je do vas. Jer možete otkriti da ste izgubili mesec, dok ste posmatrali i brojali zvezde.

Kad nekog upoznate, kad stvarno počnete da ga poznajete, njegove fizičke karakteristike nestaju. Počinjete da osećate njegovu energiju, osećate miris njegove kože, vidite suštinu osobe. Zato ne možete voleti lepotu. Možete se zaljubiti u nju, biti u zanosi, želeti da je posedujete. Ali, srcu je potrebna drugačija veza, sa bićem u drugoj osobi, pred kojim sve nesavršenosti postaju nebitne.

Srodne duše nisu savršen spoj. One se spajaju po ivicama svojih nezaraslih rana, njihove mane i slabosti su tako raspoređene, da njihova kombinacija čini celinu.

Obavezati se u ljubavi, znači ostati dosledan i lojalan i činiti ono što ste obećali, na šta ste pristali i što ste odabrali, dugo nakon što vas napusti raspoloženje u kome ste to učinili.

Wannabe TV

Editors choice