Ponekad izostanak svake ljubomore kod muškarca, partnerka tumači kao nezinteresovanost i nedostatak osećanja, a ponekad previše podozrevanja i kontrole umore i obeshrabre i najzaljubljeniju ženu. Opasna je ljubomora. Može da bude seksi začin, a može da bude i otrov.

Seksi začin

Lep je osećaj kad pored sebe imate ženu koju muškarci zapažaju, prilaze joj i flertuju, a vi znate da ste jedini koji će je odvesti kući i uživati u njenim čarima. Dozvolite sebi da primetite kako je gledaju i kako ona reaguje, ali nemojte time hraniti ljubomoru. Prosto, posmatrajte svoju partnerku tuđim očima i divite joj se. A zatim joj pokažite svoju strast i podsetite je zašto ste vi za nju jedini i najbolji.

Drhtaj nesigurnosti

Ova doza ljubomore je na granici između seksi začina i sumnje da ona nešto krije. Možda ste zapravo osetili njenu poruku da joj treba više pažnje i da je spremna da je potraži makar u flertu, ako joj ne pružite ono što joj treba. Nemojte ignorisati drhtaj nesigurnosti, i nemojte dozvoliti da preraste u sumnju. Obratite pažnju, budite nežniji, predusretljiviji, strpljiviji, potrudite se u krevetu više nego obično.

ljubomora2 Začin ili otrov: Pet doza muške ljubomore
Comments