Svet bi možda stavno postao dosadno mesto kad bi svi mislili ono što govore ili govorili ono što misle. Možda bi humor izgubio svaki smisao, pa bi nestao. Nestala bi drama, tenzije, iščekivanje, trema pred nepoznatim, sve bismo shvatali ozbiljno i bukvalno i pošto bi jedno drugom saopštavali istinu o sebi, ne bi bilo ni očekivanja, ni razočaranja, ali ni nekog uzbuđenja. Možda. Ali vaši odnosi sa ženama bi se svakako poboljšali kad biste malo češće govorili ono što mislite i mislili ono što govorite, a malo ređe pokušavali da svojim izjavama nešto postignete, ili da održite distancu, ili da se nametnete kao glavni dasa. Nemojte pričati bez razmišljanja.

Treba mi neka normalna devojka

Vi možda mislite da to znači da pretpostavljate da je ona ta normalna devojka, ali ona misli da vi mislite da su žene lude. Takođe, nemate vi pojma šta je normalno. Jer, žena kojoj govorite, možda ide na terapiju kako bi bolje shvatila sebe i naučila da izađe na kraj sa svojim strahovima, promašajima, stavovima, emocijama – a to je nešto najnormalnije što možete da zamislite. Možete li da zamislite?

stephanie seymour model 91183 800x4001 600x300 7 stvari koje treba da prestanete da govorite ženama

Moja bivša je ludača

Možda jeste, ali ne treba da je ogovarate. Može to da se kaže na drugačiji način. Uostalom, zašto pričate o bivšoj? A šta ako ste vi tip kome se sviđaju samo lude žene? Onda razmislite o sopstvenoj ludosti.

Comments