Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Na koje sve načine možete pokazati ljubav, osim rečima “volim te”

Udelite joj iskren kompliment

Iskren kompliment je specifičan kompliment, onaj koji ste joj udelili sa posebnom pažnjom. To nikako ne sme biti generički kompliment kao što je na primer “baš dobro izgledaš danas”, iako to nije neistina – već bi trebalo da bude posebniji, i posvećen onim njenim karakteristikama koje druge devojke nemaju. Možete joj reći da vam je predivan njen izraz lica kada posvećeno radi na onome što voli, ili da njen prolazak prstima kroz vašu kosu u vama izaziva posebne trnce. Onda kada je na ovaj način pohvalite, ona to nikada neće zaboraviti.

Poručite joj buket cveća na poslovnu adresu

Da, ovo zvuči kao filmski kliše iz svake romantične komedije koju ste ikada pogledali, ali koliko puta ste u stvarnom životu poručili cveće ili ga pak dobili? Verovatno malo, ili možda nikada. Zato, vreme je da se poslužite filmskim primerom i priredite svojoj partnerki iznenađenje na kojem će joj najverovatnije pozavideti sve koleginice. Poručite veliki buket njenog omiljenog cveća na njenu poslovnu adresu, u kojem ćete naravno ostaviti i poruku. Verujte nam, ona će blistati i biće preponosna što upravo njen sto krasi cveće ljubavi.

Iznenadite je poklonom/znakom pažnje

I za kraj, onaj najklasičniji predlog – ali ne i manje značajan. Iako poklon ne može odmeniti ljubav, i mada nije sve u materijalnom, poklon ipak jeste znak pažnje koji govori da na nekoga mislite i da nekoga dobro poznajete. Možete joj pokloniti nešto što ste slučajno i iznenada videli u gradu i podsetilo vas je baš na nju, možete joj pokloniti nešto što je vama veoma blisko i želite da ga podelite sa njom kako biste joj pokazali da ste pred njom “otvorena knjiga”, a možete je i iznenaditi poklonom za koji znate da žarko želi. U svakom slučaju, za koju god od ove tri opcije se odlučite, garantovano nećete pogrešiti.

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Jovana

Wannabe TV

Editors choice