Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Najbolje supruge – prema horoskopu

1/2

Ako tražiš ozbiljnu, posvećenu, nežnu, snažnu i pouzdanu ženu, da ti bude životni partner, majka tvoje dece, oslonac, inspiracija, stabilnost i ljubav do kraja života – pitaj onu koja ti se sviđa šta je u horoskopu. Nauka o zvezdama kaže da ćeš najbolju životnu saputnicu pronaći među ženama u znaku Raka, Lava i Ovna.

Žena rođena u znaku Raka

Račica je emotivna, predana i požrtvovana partnerka, koja će te voleti bezuslovno i biće spremna da sve učini za tebe. Kad voli, ona je potpuno predana ljubavi i za nju ne postoji ništa važnije od odnosa u kome se nalazi. Račice su malo previše dramatične, baš zbog te svoje emotivnosti i osetljivosti, ali to nije ništa u poređenju sa onim što je sposobna da ti pruži i učini za tebe. Ona će ti stvoriti topao dom, kome ćeš se uvek rado vraćati, atmosferu bliskosti i intimnosti u kojoj ćeš se osećati udobno i koja će biti tvoje utočište. Biće veoma posvećena i brižna majka, puna ljubavi i razumevanja za decu – moći ćeš da joj prepustiš vaspitanje i sve odluke o deci i da je podržiš u onome što čini, siguran u njenu intuiciju i mudrost.

Žena rođena u znaku Lava

Lavice su snažne, oštre, hrabre, prave ratnice koje imaju ogromnu snagu i sposobne su da vode računa o sebi i o tebi i porodici. Njoj treba neko kome je ona potrebna i ko ceni njene vrednosti i odaje joj priznanje. Treba joj izuzetan muškarac, a kad se zaljubi u tebe, to znači da je tebe odabrala i da si ti poseban za nju – ona je tvoja i boriće se za tebe kao i za sebe i u ljubavi će pronaći snagu da bude još jača i bolja.

Lavica je odana partnerka u potpunosti posvećena svom čoveku, njena ljubav je intenzivna i prožimajuća – ona voli čisto i nesebično i nikada nećeš sresti drugu ženu koja će te voleti kao ona.

Takođe važi za jednu od nazabavnijih majki u horoskopu, koja će umeti da animira i angažuje svoju decu sa ljubavlju i zadovoljstvom. A čuvaće ih baš kao lavica, jednako će biti brižna i zaštitnički nastrojena, koliko će ih i podsticati da se osamostale i osnaže.

Wannabe TV

Editors choice