Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Najbolju vezu ćeš imati sa devojkom koja te voli neustrašivo

1/2

Devojke umeju da budu tako hrabre, kada je ljubav u pitanju – jer ljubav je često zastrašujuća, naročito za muškarce. Ali, nisu ni sve žene hrabre u ljubavi, pa ako imaš sreće da naletiš na onu koja jeste, znaj da je vredna truda i pažnje.

Ona je ranjiva i otvorena

A to je teško. Možeš to da učiš od nje, a neustrašiva devojka neće odustati od tebe zato što sporo učiš. Ranjivost je najstrašnija, zapravo, jer te ostavlja bez odbrane i zaštite, na milost i nemilost drugome. Hrabrost da ostane ranjiva, iako je bivala povređena, iako je svesna da će je ljubav i dalje povređivati, osobina je neustrašive devojke, na koju možeš da računaš u životu. Pored nje ćeš naučiti da veruješ u ljubav čak i onda kada si najuplašeniji.

Ona se plaši, ali strah je ne plaši

Ona voli neustrašivo, ne zato što ne poznaje strah, nego zato što je rešena da rizikuje zbog ljubavi. Posvećena je, prisutna je i pokazuje ti svoja osećanja uvek – čak i kad bi ti više prijalo da te poštedi tolike otvorenosti. Herojski je priznavati strah, prihvatati ga, a ipak ga se ne plašiti!

Zna da je prošlost nepromenljiva

I ona ima prošlost, koja možda nije za pohvalu i u kojoj ima mnogo gorčine i razočaranja, ali takođe shvata da ju je ta prošlost dovela do mesta gde se sada nalazi – i do tebe. Svesna je i da je tvoja prošlost opterećujuća, i da si verovatno bio povređen i razočaran, ali to nije nešto što bi je sprečilo da daje sve od sebe i da veruje u budućnost, koju možete zajedno izgraditi.

Wannabe TV

Editors choice