Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Najčešće ženske laži kada je u pitanju seks

1/2

Za najveće prepreke koje nailazimo u muško-ženskim odnosima, odgovorne su laži, odnosno, istine koje zadržavamo za sebe, kako bismo partnerima projektovali onu sliku za koju smatramo da je privlačna i prihvatljiva. Pravimo se boljim nego što jesmo, a dodatno nas ograničavaju uverenja o tome da je seks “grešan” i “prljav”, pa zahvaljujući ovim predrasudama, žene često nastoje da se predstave kao čiste i ako ne baš nevine, onda ograničeno “grešne”. Ako prepoznate ove laži kod svoje partnerke (a imajte u vidu da to nisu obavezno laži), nemojte se hvatati za njih kao da joj sastavljate optužnicu, nego ih upotrebite da bolje razumete kako predrasude i laži ograničavaju i kvare odnos – i da to ispravite.

Ne gledam porniće

Iz nekog razloga muškarci ne kriju da to rade i to verovatno svakodnevno, ali ženama je neugodno da priznaju da povremeno vole da pogledaju dobar pornić. Istraživanja pokazuju da oko 50 posto žena povremeno gleda porniće sa partnerom, a oko 60 odsto filmove za odrasle gleda iz istih razloga kao i muškarci – da bi pronašla inspiraciju za masturbaciju.

Ne masturbiram

Trebalo bi da se zabrinete ako ona to stvarno ne radi – jer kako će onda znati šta joj najviše prija i kako će moći da vas uputi kako da je dodirujete i stimulišete. Možda to otkrijete zajedno, ali možda treba i da otkriješ zašto se ona stidi da prizna da se samozadovoljava – tu sigurno leže još neke predrasude koje je možda sprečavaju da uživa u potpunosti.

Ne koristim vibrator

Ok, možda ne koristi. Ali ako ga ima i koristi i smatra da to nije prihvatljiva informacija za tebe, možda treba prosto da joj predložiš da pokušate zajedno sa tom igračkom, jer bi tebi to bilo interesantno i uzbudljivo. Možda oboje proširite vidike.

Wannabe TV

Editors choice