Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Zašto je britanski stil zakon u muškoj modi

Greške koje muškarci prave u nezi kose (i kako da ih ispraviš)

Zašto treba da radiš 100 čučnjeva dnevno

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

10 poruka mudrosti Aldousa Huxleya: Formiraj svoje novogodišnje odluke prema njima

Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Najčešće ženske laži kada je u pitanju seks

Najčešće ženske laži kada je u pitanju seks

1/2

Za najveće prepreke koje nailazimo u muško-ženskim odnosima, odgovorne su laži, odnosno, istine koje zadržavamo za sebe, kako bismo partnerima projektovali onu sliku za koju smatramo da je privlačna i prihvatljiva. Pravimo se boljim nego što jesmo, a dodatno nas ograničavaju uverenja o tome da je seks “grešan” i “prljav”, pa zahvaljujući ovim predrasudama, žene često nastoje da se predstave kao čiste i ako ne baš nevine, onda ograničeno “grešne”. Ako prepoznate ove laži kod svoje partnerke (a imajte u vidu da to nisu obavezno laži), nemojte se hvatati za njih kao da joj sastavljate optužnicu, nego ih upotrebite da bolje razumete kako predrasude i laži ograničavaju i kvare odnos – i da to ispravite.

Ne gledam porniće

Iz nekog razloga muškarci ne kriju da to rade i to verovatno svakodnevno, ali ženama je neugodno da priznaju da povremeno vole da pogledaju dobar pornić. Istraživanja pokazuju da oko 50 posto žena povremeno gleda porniće sa partnerom, a oko 60 odsto filmove za odrasle gleda iz istih razloga kao i muškarci – da bi pronašla inspiraciju za masturbaciju.

Ne masturbiram

Trebalo bi da se zabrinete ako ona to stvarno ne radi – jer kako će onda znati šta joj najviše prija i kako će moći da vas uputi kako da je dodirujete i stimulišete. Možda to otkrijete zajedno, ali možda treba i da otkriješ zašto se ona stidi da prizna da se samozadovoljava – tu sigurno leže još neke predrasude koje je možda sprečavaju da uživa u potpunosti.

Ne koristim vibrator

Ok, možda ne koristi. Ali ako ga ima i koristi i smatra da to nije prihvatljiva informacija za tebe, možda treba prosto da joj predložiš da pokušate zajedno sa tom igračkom, jer bi tebi to bilo interesantno i uzbudljivo. Možda oboje proširite vidike.

Wannabe TV

Editors choice