Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Najčešći razlozi zbog kojih devojke raskidaju vezu

Najčešći razlozi zbog kojih devojke raskidaju vezu

1/2

Prevara nije najčešći razlog zbog koga žene ostavljaju partnere – ona je čak na poslednjem mestu na spisku najčešćih razloga za raskid. Osim razloga koje možete i sami da prepoznate, ili su to i vaši razlozi za raskid, na prvom mestu je sklonost žena da vide najbolje u muškarcima – i da zanemaruju njegove mane i slabosti.

Muškarac je pokazao svoje pravo lice

U početku se svako predstavlja u najboljem svetlu, ali slabosti i mane pre ili kasnije dođu do izražaja. Žene su optimistične u ljubavi i vole da veruju da je muškarac divan i savršen i da zanemare sve znake upozorenja koji ukazuju na njegove slabosti (kao i da zanemare činjenicu da niko nije savršen). Ali kad stvarnost nadvlada njene iluzije i ona se razočara što njen partner ni izdaleka nije tako sjajan kakvim ga je ona videla i zamislila, ohladiće se i preći na sledeći projekat – sledećeg muškarca koga će idealizovati, nadajući se da će on biti baš onakav kakvog je ona zamislila.

Druge stvari su joj prioritetne

Ako se nađe u poziciji da treba da bira između ljubavi i ispunjenja neke svoje velike želje (posao iz snova, ali u drugom gradu ili državi, neko veliko, višemesečno putovanje…), odabraće životne izazove umesto partnera. Jednostavno, još joj nije vreme da se skrasi, ima drugih stvari koje u životu treba da uradi i iskusi pre toga.

Suviše je dugo u vezi

Vreme prolazi, a on nikako da se odluči na brak – ne pristaje na to da veza treba da se razvija i napreduje, rano mu je, dobro mu je ovako. Ali žensko vreme prolazi brže nego muško i ako ona želi porodicu, a njen partner nije spreman, odugovlači i pronalazi izgovore, ostaviće ga.

Potrošila je toleranciju

Žene su sklone da budu strpljive i pruže partneru svaku šansu da poprave svoje greške, ali ako se on i dalje ponaša loše prema njoj, ne preuzima odgovornost, zanemaruje je, laže, nema ambicije, shvatiće da ne može ništa dobro da očekuje od njega i ostaviće ga.

Seks ne funkcioniše

Možda od početka nije ni bio zadovoljavajući, ali ona je bila spremna da se strpi, da se potrudi, da se nada da ćete se vremenom uskladiti i da će seks postati bolji. Ali ako već duže vreme nije zadovoljna u krevetu, ostaviće muškarca koji je ne zadovoljava.

Wannabe TV

Editors choice