Još jedan razlog zašto treba da znaš koji je znak u horoskopu tvoja partnerka u krevetu, jeste da bi prilagodio svoj pristup – jednoj Devici ne prija isto što i devojci rođenoj u znaku Vodolije, recimo. Evo šta one nikako ne vole – prema horoskopu.

Ovan – Najgore što možeš da joj uradiš jeste da joj gurneš glavu dole. Ona je avanturista, ona je radoznala, dobra je sa jezikom. Ako tražiš oralno zadovoljstvo, verovatno će ti ga rado pružiti. Ali pusti je da to uradi na svoj način – opusti se i uživaj.

Bik – Ne nagovaraj je na trojku. Ne predlaži joj čak ni da gledate porniće. Ona je monogamna, ne vređaj njeno osećanje pripadnosti. Ne zezaj se sa njenim vrednostima, jer će se zapitati da li će ti ikada biti dovoljna i to joj se uopšte neće sviđati.

horoskop 1 Najgore stvari koje možeš da joj uradiš tokom seksa prema njenom horoskopskom znaku

Blizanci – Najgore što možeš da joj uradiš je da je upoređuješ sa nekim drugim. Ona ne želi da zna da je bolja (ili gora) od tvoje bivše. Nju zanima samo koliko je posebna za tebe. Najbolje je da bivšu uopšte i ne pominješ.

Rak – Ne izbegavaj da je gledaš u oči, jer to je najgore što joj možeš učiniti. Ona obožava intimnost. I kad ne možeš duboko da je gledaš u oči dok vodiš ljubav sa njom, to doživljava kao uvredu. Ona želi da budete bliski, a ako ti to ne umeš i ne znači ti ništa, ona će otići pre nego što bude povređena.

Comments