24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Najgore stvari koje žene mogu da vam urade kad im nije stalo do vas

Najgore stvari koje žene mogu da vam urade kad im nije stalo do vas

1/2

Žene se stalno žale kako su muškarci neuviđavni, kako umeju sebično da se ponašaju, kako nemaju pojma (i ne zanima ih) koliko su neki njihovi postupci uvredljivi i ponižavajući, ali ni one nisu male mace. Kad ne žele da vode računa o muškim osećanjima, kad im nije stalo i imaju neke sopstvene ciljeve, žene umeju da budu okrutne i nimalo osetljive, pravedne i osećajne, kakve su inače, kad nekog vole i brinu o njemu. Možda ta surovost i nema toliko veze sa polom – okrutni su i muškarci i žene – koliko ima veze sa osećanjima i sa onim što neko želi da postigne svojim ponašanjem. Pa, kao što vi umete da odjednom nestanete, posle intenzivne prepiske ili posle seksa i da se odjednom javite posle pola godine, kao da je sve u redu, da ne odgovarate na poruke i da uđete u vezu sa nekom curom zato što je ona htela da bude sa vama (a njena drugarica, koja vam se više sviđala, nije), da budete emotivno nedostupni, hladni i nezainteresovani, tako i žene umeju baš neprijatno da se ponašaju, a ovo su neki tipični “ženski fazoni”.

Daju pogrešan broj telefona

Provod je bio odličan i još ste sa žurke otišli sa njenim brojem telefona u imeniku – i zbog toga vam je toplo oko srca, a ego raste kao kvasac. Ali, kad okrenete taj broj, dobijete nekog nepoznatog, ili vam automat kaže da ste izabrali nepostojeći broj. Ego se sa vrha kule od karata survava na dno i malo se kotrlja pre nego što se zaustavi u ruševinama vaših očekivanja. Zašto je to uradila? Mogla je ljubazno (ili grubo) da vas odbije i da odmah znate na čemu ste. Ovako se baš osećate glupo i izigrano. Pa, ko zna, možda ste bili žrtva osvete namenjene čitavom muškom rodu, zbog nekog drugog, zbog koga se ona osećala glupo i izigrano. Nije teško pretpostaviti ili shvatiti takve motive, ali to uopšte ne pomaže da se ne osećate loše i da ne dodate mentalnu belešku svojoj listi pod nazivom “sve su one kučke”.

Flertuju sa tobom, jer plaćaš pića

Devojke su svesne toga da će ih muškarac verovatno ponuditi pićem, ukoliko mu se osmehnu i stupe sa njim u razgovor i nastave da flertuju. Na taj način mogu da izađu u provod, a da prištede sopstveni novac, mogu i da upoznaju nekog ko će im se dopasti, a mogu i da se pristojno opiju, sa jednim, ili više džentlmena – duga je noć, a one su raspoložene da se malo dodaju. Ali ne i da obavezno nagrade ljubazne momke razmenom kontakta, poljupcem ili nekom kulminacijom večeri, koju je njihovo ponašanje nagoveštavalo.

Wannabe TV

Editors choice