I dok većina svoje slobodne vreme iskoristi i da pogleda šta se to dešava kada su neke “teške” teme u pitanju, mi uvek predlažemo jedan mali beg u neke lepše krajeve i priče, toliko lepe da se na sve drugo i zaboravi. Lepote je, naravno, svuda oko nas u velikoj meri, ali najveća lepota nalazi se u savršenim likovima devojaka i žena koje žive širom sveta. Možda nismo u mogućnosti da vidimo svaku od njih, ali jesmo da sagledamo koje su to poznate devojke privukle najviše pažnje tokom prethodnih dana.

Zanosna crna, Šanel Iman, tokom prethodnih dana je i te kako privlačila poglede i pažnju svih koji su imali priliku da je vide, baš kao i na jednom događaju gde se pojavila u vrlo privlačnoj crnoj, odevnoj kombinaciji.

hot women 1 Najseksepilnije žene nedelje

Pre nekoliko nedelja, Dženifer Lopez je proslavila svoj 48. rođendan. Da, ko bi uopšte rekao da je ona na pragu šeste decenije? Ne možemo da joj damo toliko godina, bar ne prema fizičkom izgledu, što se dalo i videti pre nekoliko dana na njenim društvenim mrežama kada se pojavila fotografija u kupaćem kostimu.

hot women 2 Najseksepilnije žene nedelje
Comments