Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Najstrašnije stvari kad su u pitanju zaljubljivanje i veza – u hronološkom poretku (1. deo)

Najstrašnije stvari kad su u pitanju zaljubljivanje i veza – u hronološkom poretku (1. deo)

1/3

Stvarno započeti vezu možda je uzbudljivo u pozitivnom smislu, ali sigurno donosi i mnogo anksioznosti i to od samog početka. Kasnije se malo više opustiš, ali onda dolaze drugačiji strahovi. Svaka faza odnosa donosi nove stvari sa kojima nije prijatno suočiti se. Posle nekog vremena počneš da se pitaš kako ste ono beše počeli i šta je ono beše bilo toliko lepo da niste mogli jedno bez drugog i zašto tih lepih momenata ima tako malo u odnosu na ove zastrašujuće, koji svakog časa odnekud iskaču? Ali, idemo redom.

Trenutak kad rešiš da je stvarno upoznaš. Stvarno.

Flert je na prilikom dopisivanja bio baš zabavan i ona je delovala zainteresovano i najzad ste se dogovorili da se upoznate. Da izađete na pravi dejt, da se sretnete na ulici i pogledate u oči, da jedno drugom čujete glas, da doživite utisak uživo. Kad bi moglo da se to već desilo i da ne mora sad da se dešava prvi put, da sad već znaš koga ćeš sresti i kako ćeš se osećati! To nije samo trema, to nije samo nada da će sve ispasti dobro, pomisao da možda možete i da završite u krevetu, ni samo strah da li ćeš joj se dopasti. Nego sve zajedno i više od toga. Ali jasno je da morate da se sretnete i preživite taj trenutak prvog utiska, nakon što ste već stekli neke utiske i neka očekivanja i vrlo je verovatno da ćete oboje biti nespretni, malo razočarani i ni izdaleka onako zanimljivi jedno drugom, kao kad ste imali svu bezbednost distance u virtuelnoj komunikaciji.

Određivanje vibracije

Da li si na istoj talasnoj dužini sa tom osobom? Ili makar približno? Imate li o čemu da razgovarate, proširujući formulu ćaskanja o bezbednim temama, rezervisanu za prvi susret. Trebalo bi da odmah znaš kad si sa nekim na istoj frekvenciji, oseti se to. Ali možda je potrebno da prođe bar nekoliko susreta da bi mogao da zaviriš ispod površine, da stekneš neki uvid u karakter i ličnost osobe sa kojom se viđaš. Možda te u proceni ometa jaka seksualna hemija – ili njen izostanak.

devojka1 Najstrašnije stvari kad su u pitanju zaljubljivanje i veza – u hronološkom poretku (1. deo)

Wannabe TV

Editors choice