Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

1/2

Seks naučiš sa ženama – ako im se posvetiš, slušaš ih i osluškuješ, ženski senzibilitet će ti postati blizak, shvatićeš kako funkcionišu, koliko su slične po tome što su žene i koliko su različite, po tome što je svaka žena drugačija osoba. Zapravo, o seksu naučiš kroz odnos sa partnerkom, upoznajući je i zbližavajući se sa njom na svim nivoima, jer seks nije nešto što je moguće konzumirati odvojeno od osobe sa kojom ga imaš. Ostvarujući kompletan odnos, gradiš sebe kao ljubavnika, koji ume i ima šta da pruži – i rado to čini. Ovo su osnovne lekcije koje o seksu možeš da naučiš samo kroz povezanost sa partnerkom.

Seks nije sprint, nego maraton

To si i sam shvatio, ali praktikujući opušten seks u sporom tempu, otkrićeš šta je ono što vam oboma najviše odgovara – da li je to lagana šetnja sa povremenim istrčavanjem kraćih deonica, ili se sve vreme tempo postepeno pojačava, do žestokog finiša, ili je odmah ludo i brzo u prvom naletu strasti (onako kako tebi više odgovara), da bi zatim ponovili igru, sporije i duže (kako više odgovara njoj).

Predigra je ponekad i bolja od glavne stvari

Kad kažemo seks, mislimo na takozvanu glavnu stvar – penetraciju. Mnogo se piše i govori o važnosti predigre, zbog toga što ženama obično treba više vremena da “prorade”, da se dovoljno uzbude da bi mogle da dožive orgazam tokom penetracije. Međutim, predigra nije posvećena jedino njoj – i tebi može da bude super uzbudljivo i zanimljivo. Manuelna stimulacija i oralni seks spadaju u predigru, a ako na ovaj način možete da dostignete vrhunac, zašto da ne? Nema razloga da jedno drugom ne pružite vrhunsko uživanje i tokom predigre i ne treba da se plašiš da će ti se erekcija “potrošiti”. Bićeš spreman za akciju posle dvadesetak ili više minuta, a za to vreme – ona može da svrši nekoliko puta, uz pomoć tvojih prstiju i jezika i spremnosti da se igraš. I naravno da predigra nije usmerena samo na stimulisanje genitalija – ima tu mesta za mnogo ljubljenja i milovanja celog tela.

Wannabe TV

Editors choice