Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Najvažnije osobine dobrog frajera

1/2

Žena neće reći za nekog da je dobar frajer, samo zato što dobro izgleda – upotrebiće neki drugi izraz, ako je oduševljena izgledom nekog tipa, reći će “kakav dasa”, “kolačić”, “parče”. Biti frajer, malo je kompleksnije od toga i to je više titula, nego kompliment. Da bi vas žene okarakterisale kao frajera, potrebne su vam, osim pristojnog fizičkog izgleda (ne traži se neka posebna lepota i razbacanost) i neke osobine koje ne možete da naučite i uvežbate, prosto ih imate, ili ne. Dakle, frajer se rađa, ali i razvija u pravcu frajerstva, pa, ako imate osnovne potrebne kvalitete (X faktor, inteligenciju i humor), onda razvijajte ostale.

Harizma

Frajerčina ima ono nešto, onaj X faktor koji ga izdvaja iz gomile prosečnih. Moglo bi se reći da je talentovan da bude frajer. Ali, talenat može da ode u pravcu glumljenja (i preglumljivanja) frajerstva, ako izostane nadgradnja i razvijanje potencijala. Harizma je ono čime muškarac zrači, a žene je registruju baš kao i miris dobrog parfema. Harizmatičan tip ne mora da bude ni visok, ni plavook, ni posebno zgodan, može da izgleda sasvim prosečno. Često, ovaj dar imaju (i koriste ga i razvijaju) muškarci kojima je fizički izgled najslabija strana (eto odgovora na pitanje kako je onaj smešni debeljko smuvao onakvu lepoticu).

frajer Najvažnije osobine dobrog frajera

Samopouzdanje

Samosvest i samopouzdanje su osobine koje možeš da razvijaš, a to znači rad na sebi. Jer žene će brzo provaliti lažno (preterano) samopouzdanje koje nema temelj i osnovu, dakle, hvalisanje i arogancija nisu poželjni, a pristojnost, sabranost, zdrav razum i zadovoljstvo sobom i svojim životom se visoko cene. Toliko da taj standard izgleda nedostižan mnogim savremenim muškarcima, koji su nesigurni i nezadovoljni, iako imaju sav potencijal da se razvijaju u pravcu najbolje verzije sebe. Istinski samopouzdan tip poznaje, prihvata i voli sebe i prihvata kompletnu odgovornost za svoj život, za svoja osećanja, akcije i reakcije. Njega ne zabrinjava kakav će utisak ostaviti, nije opterećen sopstvenim egom i nije sebičan.

Duhovit i zabavan

Mnoge žene kažu da ih je muškarac pridobio svojim smislom za humor, odnosno, svojom sposobnošću da uvek vide zabavnu i smešnu stranu sveta, što im pomaže da ostanu sabrani i delotvorni onda kad drugi gube glavu i “primaju” se na dramu koja se dešava. Zabavan frajer je neko ko topi led, ruši barijere, pomera granice i čini da sve izgleda lako i jednostavno. Pored toga, smisao za humor nepogrešivo govori o inteligenciji i lucidnosti. On nije klovn koji stalno nešto izvodi, ali nikada nije dosadan, smotan, smarač.

Wannabe TV

Editors choice