Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Najvažnije osobine dobrog frajera

Najvažnije osobine dobrog frajera

1/2

Žena neće reći za nekog da je dobar frajer, samo zato što dobro izgleda – upotrebiće neki drugi izraz, ako je oduševljena izgledom nekog tipa, reći će “kakav dasa”, “kolačić”, “parče”. Biti frajer, malo je kompleksnije od toga i to je više titula, nego kompliment. Da bi vas žene okarakterisale kao frajera, potrebne su vam, osim pristojnog fizičkog izgleda (ne traži se neka posebna lepota i razbacanost) i neke osobine koje ne možete da naučite i uvežbate, prosto ih imate, ili ne. Dakle, frajer se rađa, ali i razvija u pravcu frajerstva, pa, ako imate osnovne potrebne kvalitete (X faktor, inteligenciju i humor), onda razvijajte ostale.

Harizma

Frajerčina ima ono nešto, onaj X faktor koji ga izdvaja iz gomile prosečnih. Moglo bi se reći da je talentovan da bude frajer. Ali, talenat može da ode u pravcu glumljenja (i preglumljivanja) frajerstva, ako izostane nadgradnja i razvijanje potencijala. Harizma je ono čime muškarac zrači, a žene je registruju baš kao i miris dobrog parfema. Harizmatičan tip ne mora da bude ni visok, ni plavook, ni posebno zgodan, može da izgleda sasvim prosečno. Često, ovaj dar imaju (i koriste ga i razvijaju) muškarci kojima je fizički izgled najslabija strana (eto odgovora na pitanje kako je onaj smešni debeljko smuvao onakvu lepoticu).

frajer Najvažnije osobine dobrog frajera

Samopouzdanje

Samosvest i samopouzdanje su osobine koje možeš da razvijaš, a to znači rad na sebi. Jer žene će brzo provaliti lažno (preterano) samopouzdanje koje nema temelj i osnovu, dakle, hvalisanje i arogancija nisu poželjni, a pristojnost, sabranost, zdrav razum i zadovoljstvo sobom i svojim životom se visoko cene. Toliko da taj standard izgleda nedostižan mnogim savremenim muškarcima, koji su nesigurni i nezadovoljni, iako imaju sav potencijal da se razvijaju u pravcu najbolje verzije sebe. Istinski samopouzdan tip poznaje, prihvata i voli sebe i prihvata kompletnu odgovornost za svoj život, za svoja osećanja, akcije i reakcije. Njega ne zabrinjava kakav će utisak ostaviti, nije opterećen sopstvenim egom i nije sebičan.

Duhovit i zabavan

Mnoge žene kažu da ih je muškarac pridobio svojim smislom za humor, odnosno, svojom sposobnošću da uvek vide zabavnu i smešnu stranu sveta, što im pomaže da ostanu sabrani i delotvorni onda kad drugi gube glavu i “primaju” se na dramu koja se dešava. Zabavan frajer je neko ko topi led, ruši barijere, pomera granice i čini da sve izgleda lako i jednostavno. Pored toga, smisao za humor nepogrešivo govori o inteligenciji i lucidnosti. On nije klovn koji stalno nešto izvodi, ali nikada nije dosadan, smotan, smarač.

Wannabe TV

Editors choice