Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Najvažnije osobine dobrog frajera

Najvažnije osobine dobrog frajera

1/2

Žena neće reći za nekog da je dobar frajer, samo zato što dobro izgleda – upotrebiće neki drugi izraz, ako je oduševljena izgledom nekog tipa, reći će “kakav dasa”, “kolačić”, “parče”. Biti frajer, malo je kompleksnije od toga i to je više titula, nego kompliment. Da bi vas žene okarakterisale kao frajera, potrebne su vam, osim pristojnog fizičkog izgleda (ne traži se neka posebna lepota i razbacanost) i neke osobine koje ne možete da naučite i uvežbate, prosto ih imate, ili ne. Dakle, frajer se rađa, ali i razvija u pravcu frajerstva, pa, ako imate osnovne potrebne kvalitete (X faktor, inteligenciju i humor), onda razvijajte ostale.

Harizma

Frajerčina ima ono nešto, onaj X faktor koji ga izdvaja iz gomile prosečnih. Moglo bi se reći da je talentovan da bude frajer. Ali, talenat može da ode u pravcu glumljenja (i preglumljivanja) frajerstva, ako izostane nadgradnja i razvijanje potencijala. Harizma je ono čime muškarac zrači, a žene je registruju baš kao i miris dobrog parfema. Harizmatičan tip ne mora da bude ni visok, ni plavook, ni posebno zgodan, može da izgleda sasvim prosečno. Često, ovaj dar imaju (i koriste ga i razvijaju) muškarci kojima je fizički izgled najslabija strana (eto odgovora na pitanje kako je onaj smešni debeljko smuvao onakvu lepoticu).

frajer Najvažnije osobine dobrog frajera

Samopouzdanje

Samosvest i samopouzdanje su osobine koje možeš da razvijaš, a to znači rad na sebi. Jer žene će brzo provaliti lažno (preterano) samopouzdanje koje nema temelj i osnovu, dakle, hvalisanje i arogancija nisu poželjni, a pristojnost, sabranost, zdrav razum i zadovoljstvo sobom i svojim životom se visoko cene. Toliko da taj standard izgleda nedostižan mnogim savremenim muškarcima, koji su nesigurni i nezadovoljni, iako imaju sav potencijal da se razvijaju u pravcu najbolje verzije sebe. Istinski samopouzdan tip poznaje, prihvata i voli sebe i prihvata kompletnu odgovornost za svoj život, za svoja osećanja, akcije i reakcije. Njega ne zabrinjava kakav će utisak ostaviti, nije opterećen sopstvenim egom i nije sebičan.

Duhovit i zabavan

Mnoge žene kažu da ih je muškarac pridobio svojim smislom za humor, odnosno, svojom sposobnošću da uvek vide zabavnu i smešnu stranu sveta, što im pomaže da ostanu sabrani i delotvorni onda kad drugi gube glavu i “primaju” se na dramu koja se dešava. Zabavan frajer je neko ko topi led, ruši barijere, pomera granice i čini da sve izgleda lako i jednostavno. Pored toga, smisao za humor nepogrešivo govori o inteligenciji i lucidnosti. On nije klovn koji stalno nešto izvodi, ali nikada nije dosadan, smotan, smarač.

Wannabe TV

Editors choice