Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Najveće muške greške u krevetu – koje treba da izbegneš

Najveće muške greške u krevetu – koje treba da izbegneš

1/2

Pod pretpostavkom da nisi sasvim neiskusan i necivilizovan i da ti ne treba reći da moraš biti čist, nežan i predusretljiv, evo nekih stvari, koje žene izgleda imaju potrebu da sopšte muškrcima – jer se suviše često sreću sa ovakvim neprihvatljivim ponašanjima i pristupima seksu.

Nisi obrijan dole

To je danas deo higijene – muškarac koji gaji šumu među nogama prosto deluje divljački i odbojno (kao i žena). Svi se brijaju i depiliraju, pa pretpostavi da se to odnosi i na tebe. Ukoliko tvoja partnerka više voli sređenu šumicu, umesto glatko obrijane kože, saznaćeš, pa ćeš se prilagoditi (kao i ona). Savremeni muškarci uklanjaju dlake ispod pazuha i sa međunožja redovno, a mnogi depiliraju i grudi i torzo (da bi njihovi mišići izvajani u teretani došli do punog izražaja). Jedno je sigurno – glatko obrijani testisi i brežuljak, poručuju partnerki da ste spremni za oralno zadovoljstvo koje može da vam pruži bez odbojnosti (i pljuckanja dlaka).

View this post on Instagram

Happy happy Monday! Can't wait to show you what we create this weekend! It was a magical wedding full of emotions! And how was your weekend? . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #venicewedding #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Balavi poljupci

Muka je sa poljupcima – nekako se u tome ili složite ili ne, teško je promeniti stil i istina je da se retko ko stvarno dobro i strastveno ljubi. Ali, biće dovoljno da se pri ljubljenju ne ponašaš kao pas – bez mnogo guranja jezika, lizanja po licu i bez balavljenja. Kao i bez ujedanja bez upozorenja. Takođe, nemoj pokušavati da joj pocepaš gaćice – to uopšte nije seksi, a nije ni praktično.

Preskakanje predigre

Ima momenata kada je strast dovoljna da raspali potreban žar, ali što se više posvetiš partnerki tokom predigre, ona će više uživati i verovatno više puta doživeti orgazam – a to je jedini relevantan dokaz tvoje ljubavničke veštine. Osim toga, mnogim ženama zaista treba više vremena da se opuste i budu potpuno spremne za uživanje. Počni sa masažom – to je idealan pristup i uopšte nije potrebno da budeš naročito vešt, dokle god rukama ispituješ osetljivost njenog tela.

Wannabe TV

Editors choice