Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Najveće muške greške u krevetu – koje treba da izbegneš

Najveće muške greške u krevetu – koje treba da izbegneš

1/2

Pod pretpostavkom da nisi sasvim neiskusan i necivilizovan i da ti ne treba reći da moraš biti čist, nežan i predusretljiv, evo nekih stvari, koje žene izgleda imaju potrebu da sopšte muškrcima – jer se suviše često sreću sa ovakvim neprihvatljivim ponašanjima i pristupima seksu.

Nisi obrijan dole

To je danas deo higijene – muškarac koji gaji šumu među nogama prosto deluje divljački i odbojno (kao i žena). Svi se brijaju i depiliraju, pa pretpostavi da se to odnosi i na tebe. Ukoliko tvoja partnerka više voli sređenu šumicu, umesto glatko obrijane kože, saznaćeš, pa ćeš se prilagoditi (kao i ona). Savremeni muškarci uklanjaju dlake ispod pazuha i sa međunožja redovno, a mnogi depiliraju i grudi i torzo (da bi njihovi mišići izvajani u teretani došli do punog izražaja). Jedno je sigurno – glatko obrijani testisi i brežuljak, poručuju partnerki da ste spremni za oralno zadovoljstvo koje može da vam pruži bez odbojnosti (i pljuckanja dlaka).

View this post on Instagram

Happy happy Monday! Can't wait to show you what we create this weekend! It was a magical wedding full of emotions! And how was your weekend? . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #venicewedding #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Balavi poljupci

Muka je sa poljupcima – nekako se u tome ili složite ili ne, teško je promeniti stil i istina je da se retko ko stvarno dobro i strastveno ljubi. Ali, biće dovoljno da se pri ljubljenju ne ponašaš kao pas – bez mnogo guranja jezika, lizanja po licu i bez balavljenja. Kao i bez ujedanja bez upozorenja. Takođe, nemoj pokušavati da joj pocepaš gaćice – to uopšte nije seksi, a nije ni praktično.

Preskakanje predigre

Ima momenata kada je strast dovoljna da raspali potreban žar, ali što se više posvetiš partnerki tokom predigre, ona će više uživati i verovatno više puta doživeti orgazam – a to je jedini relevantan dokaz tvoje ljubavničke veštine. Osim toga, mnogim ženama zaista treba više vremena da se opuste i budu potpuno spremne za uživanje. Počni sa masažom – to je idealan pristup i uopšte nije potrebno da budeš naročito vešt, dokle god rukama ispituješ osetljivost njenog tela.

Wannabe TV

Editors choice