Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Najveće muške greške u krevetu – koje treba da izbegneš

1/2

Pod pretpostavkom da nisi sasvim neiskusan i necivilizovan i da ti ne treba reći da moraš biti čist, nežan i predusretljiv, evo nekih stvari, koje žene izgleda imaju potrebu da sopšte muškrcima – jer se suviše često sreću sa ovakvim neprihvatljivim ponašanjima i pristupima seksu.

Nisi obrijan dole

To je danas deo higijene – muškarac koji gaji šumu među nogama prosto deluje divljački i odbojno (kao i žena). Svi se brijaju i depiliraju, pa pretpostavi da se to odnosi i na tebe. Ukoliko tvoja partnerka više voli sređenu šumicu, umesto glatko obrijane kože, saznaćeš, pa ćeš se prilagoditi (kao i ona). Savremeni muškarci uklanjaju dlake ispod pazuha i sa međunožja redovno, a mnogi depiliraju i grudi i torzo (da bi njihovi mišići izvajani u teretani došli do punog izražaja). Jedno je sigurno – glatko obrijani testisi i brežuljak, poručuju partnerki da ste spremni za oralno zadovoljstvo koje može da vam pruži bez odbojnosti (i pljuckanja dlaka).

Balavi poljupci

Muka je sa poljupcima – nekako se u tome ili složite ili ne, teško je promeniti stil i istina je da se retko ko stvarno dobro i strastveno ljubi. Ali, biće dovoljno da se pri ljubljenju ne ponašaš kao pas – bez mnogo guranja jezika, lizanja po licu i bez balavljenja. Kao i bez ujedanja bez upozorenja. Takođe, nemoj pokušavati da joj pocepaš gaćice – to uopšte nije seksi, a nije ni praktično.

Preskakanje predigre

Ima momenata kada je strast dovoljna da raspali potreban žar, ali što se više posvetiš partnerki tokom predigre, ona će više uživati i verovatno više puta doživeti orgazam – a to je jedini relevantan dokaz tvoje ljubavničke veštine. Osim toga, mnogim ženama zaista treba više vremena da se opuste i budu potpuno spremne za uživanje. Počni sa masažom – to je idealan pristup i uopšte nije potrebno da budeš naročito vešt, dokle god rukama ispituješ osetljivost njenog tela.

Wannabe TV

Editors choice