E kad bi vi pućile samo usta, lakše bi nama napaćenima bilo. Al’ pućite vi i sve ostalo što imate i što uopšte nemate, a namestite kao da imate. Pa to sočno, pa okruglo, pa noge do zemlje, a iznad natrćeni guz, samo da ga zagrizeš, k’o jabuku, da pršti.

I sad nek’ mi neko kaže da to nije poziv na blud i mahanje crvenom maramom pred bikom, čačkanje mečke i slične provokatorske tehnike i pirotehničke provokacije.

Jeste, svaka cura ima pravo da stavi u izlog ono što ima, a meni treba da bude neprijatno kad mi se digne dok gledam u izlog?! Mislim, izlog je na javnom mestu, pa zbog toga.

I onda sam ja manijak kad ispod nagužene breskvaste guze napišem, uh, raspolutio bih te zubima, a ona sirota uvređena odgovara pfff, koji prostak. Ma nemoj! A ti si klasa? Dama? Šta?

Cure, kad se slikate droljasto, prostački komentari su ok. Si mi ponudila neki intelektualni izazov, neku duhovitost, inovaciju, kad si se napućila iznad dekoltea u kome pokušavam da otkrijem da l’ se to ipak malo vidi bradavica, ili je čipka od brusa? Ili kad si se natrćila pred ogledalom i okrenula se i dodatno napućila?

Ne možeš da mi serviraš pornićarske slike i da očekuješ da ispod komentarišem kakva dama, ili jao, baš ti je sladak zekica na gaćicama, ili kakve oči imaš, hipnotisan sam. Jer nisam hipnotisan. Buljim k’o da jesam, ali samo sam nadražen i raspolutio bih te zubima. Ponekad izdrkam na taj tvoj trć i puć, baš mi bude slatko. Ali ja sam vaspitan momak, pa ti ne napišem ispod fotke da ponekad izdrkam na taj tvoj trćpuć.

selfi Napaćeni Boban: One vaše napućene fotke

Ali napisaću ti, ako me opet iznerviraš kao onomad kad si obrisala komentar onog cara što ti napisao čime bi ti dodatno ukrasio dekolte, hehe. Kako misliš, majke ti, da možeš da se slikaš sa sisama ispalim do pola i onako stisnutim mišicama, da se napravi što veći razdeljak, a da normalan muškarac ne zamišlja svoj penis u tom razdeljku? To što se bečiš iznad sisa tako naivno i okruglo i fotošopirano, uopšte me ne zanima. Ne znam koje su ti boje oči, jbt! Ne vidim ti oči, kontaš?

Comments