Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Kako da naučite da budete u vezi

1/2

Muškaci često sebe smatraju iskusnima, ako su bili sa puno žena. Ali, odnos je ono što se računa. Ako niste imali ozbiljnu, dugu vezu, ili više njih, verovatno ne znate kako da održite odnos. Možda ste odustajali kada je postajalo teško, ili dosadno, ili nikada niste uložili stvaran trud da odnos održite i kad je naporan. A to je jedino što se računa. Kako da budete u posvećenoj vezi? 

Komunikacija je glavna 

To ste čuli milion puta i kao koncept deluje poznato i lako. Međutim, lakše je prihvatiti koncept, nego sprovesti ga u praksi. Način komunikacije sa partnerom stvara osnovu u vašem odnosu – tako ćete se kretati kroz vezu, dokle god ste zajedno. Zato uložite svestan napor da postavite dobre osnove. Ako se teško otvarate, prepoznajte to i pokušajte da prevaziđete. Komunikacija nije samo razgovor, nego čitava dinamika veze – koliko često razmenjujete poruke ili razgovarate telefonom, koliko kvalitetnog vremena provodite zajedno, kako rešavate nesporazume, kako se svađate.

Prećutkivanje i potiskivanje je uvek loše, stvara naboj zbog koga izvodite pogrešne zaključke i povlačite pogrešne poteze – uvek je bolje otvoreno izraziti nezadovoljstvo i upustiti se u raspravu, sa namerom da pronađete uzroke, nego povući se i raspravljati sam sa sobom, u svojoj glavi. Kada nastupate otvoreno i sa iskrenom željom da se razumete, često ćete sa iznenađenjem otkriti i o sebi i o drugoj osobi stvari koje niste znali. A one često nisu prijatne – to je suočavanje sa tvrdoglavošću, sebičnošću, strahom, nesigurnošću. Otvorena i stalna komunikacija sa partnerom čini da bolje razumete i sebe i njega i zahteve održavanja odnosa. Da shvatite šta vam je najvažnije i da se potrudite. Da budete bolja osoba i da se osećate zadovoljno zbog toga. 

Wannabe TV

Editors choice