Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ne iznenađuj se kad joj više ne budeš potreban – naučio si je kako da bude sama

1/2

Nemoj se iznenaditi kad čuješ da joj se nešto dogodilo, dobro ili loše, od nekog drugog. Kad shvatiš da nisi prva osoba koju zove da podeli radost, ili se požali. Naučio  si je da se nećeš pojaviti kad si joj potreban. Naučio si je da ne može da računa na tebe. 

Kad posle nedelju dana nakon što ste se poslednji put videli ili čuli, shvatiš da ona provodi više vremena sa svojim prijateljima, nego sa tobom. Naučio si je na sopstvenu odsutnost. Nisi je slušao kad govori, ne sećaš se stvari koje ti je rekla. Nisi je pitao kako se oseća i šta je muči, naučio si je da ti nije stalo do njenih osećanja i uputio je ka onima kojima je stalo. 

Nemoj se iznenaditi kad počne da te isključuje iz svojih planova. Naučio si je da ćeš je odbiti i da treba da ima rezervni plan, koji uključuje one koji će biti tu za nju i rado učestvovati. Shvatila je da si radije sam, nego sa njom. Njen svet te ne zanima. 

Naučio si je mnogo korisnih stvari o tome kako da bude sama i više joj ne nedostaješ. Učinio si da oseća kao da ti nikada nije ni bilo stalo. Nikada nisi dozvolio da oseti kako njeno prisustvo čini razliku, kako dodaje vrednost tvom životu. Nikada joj nisi rekao da ti je potrebna i da ti nedostaje. 

Nemoj se iznenaditi kad počne da te ignoriše. To je tretman koji si ti njoj pružao. Ona je uvek bila tebi na raspolaganju, menjala svoj raspored zbog tebe, trudila se da provedete vreme zajedno, uvek je više ulagala, dok nije shvatila da je to loša investicija, ona u kojoj stalno gubi. 

Wannabe TV

Editors choice