Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ne ponašajte se prema njenom SRCU kao bušilica

1/3

Tipičan muški stav je razbijački, probijački, pravolinijski, fokusiran, sa ciljem da stigne do centra. Tipičan ženski je apsorbujući. Mekan i jednako probojan sa svih strana, sposoban da tamponira, ispuni i apsorbuje probijanje. Ali ako se prema njenom moru osećanja ponašate kao bušilica za naftu, nećete se obogatiti. I to nije žensko zapažanje, nego muško. Muškarci koji se bave odnosima među polovima, zapažaju ove tipične razlike, koje nas sprečavaju da se razumemo.

Takođe, oni kažu da se žene bolje snalaze u emotivnim interakcijama, ne samo zato što im je to prirodno, nego i zato što muškarci nemaju odgovarajuću obuku u detinjstvu. I slažu se da muškarci treba da odlože bušilice u prisustvu mora osećajnosti i da nauče kako da ispravno reaguju i postupaju. Nikad nije kasno za obuku, a vaši odnosi sa ženama će biti mnogo bolji i kompletniji, ako primenite ove predloge u praksi:

Ne popravljajte

Žene svakako visoko cene vaše majstorske veštine i neće se ustručavati da vas zamole da pročačkate veš mašinu, jer ona izgleda uvek proradi kad vi tamo nešto povučete i gurnete. Isto tako, one se neće ustručavati da vas zamole da im pomognete da reše i neku drugu vrstu problema. Žene obično znaju gde su im granice i kad traže pomoć, one žele da čuju predloge iz drugačije perspektive, jer im to pokazuje pravac koji one same ne bi pronašle. Međutim, one najčešće samo govore o tome kako se osećaju povodom nekog problema i ne žele od vas da intervenišete, nego da ih saslušate. To možete lako da proverite – slušajte je, izrazite saosećanje, a zatim je pitajte šta misli da uradi povodom toga. Čućete da možda još ne zna i da će sačekati dok joj ne bude jasno šta treba da preduzme, ili da tačno zna šta treba da uradi, ali da joj je to mrsko i neprijatno, ili da ne želi ništa da preduzima, samo razmatra situaciju. Ovi odgovori potvrđuju da od vas nije htela majstorsku intervenciju – ne čačkajte, dok to ne traži od vas.

zena3 Ne ponašajte se prema njenom SRCU kao bušilica

Wannabe TV

Editors choice