Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Neke muške dileme po pitanju devojaka

Neke muške dileme po pitanju devojaka

1/2

Hteo bi da znaš da li su neka tvoja ponašanja i osećanja prihvatljiva, ali ako imaš tu vrstu dileme, onda verovatno znaš da – nisu. Generalni savet je – pitaj devojku. Ali postoji još bolji savet – ako nisi siguran da je nešto prihvatljivo, bojiš se da ne uvrediš i povrediš partnerku, pitaj devojku koja nije tvoja devojka. Najbolje savete o ženama dobićeš od žena, jer one su odlične u uživljavanju i empatiji, pa će lako razumeti šta je ono što ti zapravo ne razumeš.

Posle seksa, želiš da budeš ostavljen na miru, da se ušuškaš i spavaš – da li je to u redu?

Znaš da nije. Ali, ako si u posvećenoj vezi, onda ćete i o tome moći da razgovarate i napravite kompromis. Recimo, vodićete ljubav ranije uveče, kad još niste umorni, ili preko dana, kad imate priliku. Istuširaćete se zajedno posle seksa i nećete se vratiti u krevet, nego ćete sesti i razgovarati – ili ćete se vratiti u krevet i maziti i tepati jedno drugom (tuširanje će vam pomoći da ostanete budni još neko vreme). Sledeći put će vas ona pustiti da spavate – dogovorite se i budite oboje velikodušni.

View this post on Instagram

home.

A post shared by Kayleigh Lockhart Photography (@kayleighlockhart) on

Da li je u redu to što maštaš o drugim ženama?

Tu dilemu bi mogao da zadržiš za sebe, jer tvojoj devojci bi to sigurno smetalo – a možda bi ti rekla da i ona mašta o drugim muškarcima, pa bi to onda smetalo tebi. Osetljiva pitanja posesivnosti, prava na privatnost i granice između vernosti i nevernosti rešavajte na osetljiv način. Smernice su sledeće – normalno je maštati, to mnogi ljudi često rade, nezavisno od toga da li su zadovoljni u svojim vezama, ili nisu, da li su sami ili u braku. Nije u redu ako istrajno maštaš o jednoj određenoj osobi, to već predstavlja opsesiju, koja će te navesti da prevariš devojku, ako budeš imao priliku. Ukoliko si siguran da voliš svoju partnerku i želiš da budeš sa njom, zadrži svoje maštarije za sebe i ne ispituj je o njenim – osim ako se ne radi o nečemu što biste mogli zajedno da uradite u krevetu.

Wannabe TV

Editors choice