Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Nekoliko istina i zabluda o oralnom seksu

Nekoliko istina i zabluda o oralnom seksu

1/2

Standarde za oralni seks, a verovatno i za sve druge oblike seksa, postavljaju pornići, užasavajuća je istina. Momci žele da njihove cure rade isto što i porno glumice i ne pada im na pamet da glumice možda ne uživaju u onome što rade, nego glume. Ili im uopšte ne pada na pamet da žene nisu samo sredstvo muškog uživanja. Seksualni odnosi sa realnim devojkama potpuno se razlikuju od onog u pornićima, trebalo bi da su svi već shvatili. Pa, da razmotrimo malo pušenje, koje toliki muškarci toliko obožavaju, a manje od polovine njih je spremno da se otisne u avanturu oralnog zadovoljavanja žene. Kad kažu oralni seks, muškarci misle na pušenje, ne na lizanje. A i žene, uglavnom. I sad one nastoje da se edukuju, pošto su žene sumanute i smatraju da treba da budu bolje i najbolje u svemu čega se poduhvate, pa najozbiljnije proučavaju tehnike pušenja, kao da je svaki penis isti i kao da svaki muškarac isto reaguje. I kad se sa dva kraja zablude sretnemo u krevetu, ko zna kakvi sve razočaravjući i sramni nesporazumi mogu da nas zadese. Zato je bolje da se preslišamo šta je realno, počev od pušenja.

“Gutanje” penisa je glupo i nerealno očekivati, jer prvo, retko je koji penis toliko dugačak, da može da stigne do grla, drugo, osetljivost penisa je usredsređena na i oko glavića, pa se realno uopšte i ne mora naći u ustima, da bi bio stimulisan jezikom (uz manuelnu podršku), treće, ako pokušaš da joj ga nabiješ duboko u usta u tripu da je to oralni seks i dopreš dovoljno duboko, izazvaćeš joj nagon za povraćanjem. Isti nagon se često aktivira i kad se sperma nađe u ustima i devojci se prosto povraća od pomisli da tu toplu, sluzavu, slankastu supstancu još treba i da proguta. Neke progutaju zato što im je to lakše i brže nego da gledaju gde će da pljunu, ako je već došlo dotle da im se sperma našla u ustima.

View this post on Instagram

Okay, so this is some steam to start off your Monday right. This is pure freckly goodness. You’re welcome ✨ also people have said, “you must love to do water sessions,” my answer to that, “heck yes I do! Do you see the outcome?!?” I am sad it’s going to be too cold soon to play in the water. If you want to shoot in water with me you’ll need to book like NOW, something tells me that wetsuits won’t have the same affect 🤔 I love steamy and I love serene moments just as much as the wild playful ones. When my couples can really tune it all out and be focused entirely on each other is where I find the most inspiration. It’s foreign for some but when they find that space it’s really something magical. These two were so peaceful and sensual, I felt the entire session was time for them and that’s what I like to see ❤️

A post shared by PNW Wedding/elopement/couples (@chelseajonesphotography) on

Wannabe TV

Editors choice