Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Nepristojne ponude: Oženjeni ne mogu da se odbrane

1/2

I pristojni i nepristojni oženjeni muškarci slažu se u oceni ženske nedojebane agresivnosti. Stvarno ne znam koje su to tako alave ženske što tako zaskaču oženjene muškarce bez pardona, nudeći im ono što možda nemaju kod kuće. Doduše, neke moje drugarice…a dođavola i ja onomad…ali, ne, ne, nije to taj slučaj. Mi smo samo pristale na njihove predloge. Zbog čega nismo mnogo bolje, ni manje alave, ali smo sigurno manje agresivne.

Iz ženske perspektive, činjenica je da sve što valja, ima burmu na prstu. Flertovaćemo, procenjivaćemo, možda ćemo pristati, ako je burmonosac dovoljno opušten, bezobrazan i privlačan. Ako je veran svojoj ženi, cenićemo ga veoma. I nećemo skakati na njega, pobogu.

Iz muške perspektive, žene su bezobrazne, besramne i agresivne. Najgore su udate, kažu oženjeni, koji se gotovo osećaju izloženi seksualnom uznemiravanju.

Iz moje perspektive, sve je to razumljivo. Udate žene jesu slobodnije i besramnije u ponašanju, kad žele seks van braka. Znaju da nemaju šta da izgube, osim braka, iz koga možda i ne mogu ili ne umeju drugačije da se izvuku. I zato ne žele da gube vreme. Startuju svakog ko im se sviđa, u svakom zgodnom trenutku i da ne bude zabune, ne nude one nikakvu romantiku i ne prete nikome da ugroze brak. Prosto se snalaze za ono što im u braku nedostaje. Dakle, iskoristiće priliku da zavedu majstora koga su zvale da im nešto popravi, pozvaće na kaficu poštara, komšiju, kolegu, muža svoje prijateljice. Iskoristiće bezočno svaku priliku za seks, tojest, pokušaće. Pitaće, ponudiće.

navalentna zena1 Nepristojne ponude: Oženjeni ne mogu da se odbrane

Wannabe TV

Editors choice