Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Neusaglašenosti u krevetu oko kojih ne treba da dramimo

Neusaglašenosti u krevetu oko kojih ne treba da dramimo

1/2

Uigran par u seksu postiže kompromise, kao i u drugim aspektima odnosima – ponekad izađemo u susret željama partnera, ponekad odbacimo spontanost zarad dobrog funkcionisanja, a ponekad se uvredimo ili zabrinemo i bespotrebno se opteretimo teškim mislima. Stručnjaci kažu da ovi problemi i neusaglašenosti u krevetu nisu alarmantni i da svaki stabilan par može da ih prevaziđe.

Neusklađeno vreme za seks

Tebi je najslađe ujutru, dok ste još sanjivi, a ona mrzi i jutro i svakog ko je dodirne i obrati joj se pre nego što popije kafu i završi sa kupatilom. Vreme za seks je obično uveče, kada ste možda oboje već umorni i jedva čekate da legnete i naspavate se. Tokom radnog dana je gotovo nemoguće ugrabiti neki dnevni trenutak, pa se u uigranoj vezi seks uglavnom dešava vikendom, kad možete da se opustite i posvetite uživanju. Možda ste oboje nezadovoljni time, jer imate veće apetite, ali prosto ne možete da se uskladite. Možda ti želiš seks stalno, u svako doba dana, svakodnevno, a ona oseća pritisak zbog tvoje “napaljenosti” jer ne može da prati tvoj tempo. Najbolje je da o tome razgovarate i poštujete činjenicu da imate različit nivo libida i različite potrebe. Tako ćete se bolje razumeti, smanjiti naboj nezadovoljstva i strahovanja i pronaći konstruktivan kompromis.

View this post on Instagram

How was your 2nd day of new year? Am I still allowed to post these? Hope to get some snow soon ❄️ . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Želja nije tako jaka kao ranije

To je normalno kod parova koji su duže vreme zajedno – prva strast jenjava i par više ceni nežnost i prisnost, a seksa može, ali ne mora da bude, da bili zadovoljni. Bitno je da postoji bliskost i da je seks dobar onda kad ga ima – a koliko često će ga biti, nije važno i ne postoji neko univerzalno merilo prema kome treba da se orijentišeš. Ako oboje osećate da vam nedostaje više uzbuđenja, istražite nove mogućnosti, isprobajte seksualne igračke, eksperimentišite.

Wannabe TV

Editors choice