Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Neusaglašenosti u krevetu oko kojih ne treba da dramimo

Neusaglašenosti u krevetu oko kojih ne treba da dramimo

1/2

Uigran par u seksu postiže kompromise, kao i u drugim aspektima odnosima – ponekad izađemo u susret željama partnera, ponekad odbacimo spontanost zarad dobrog funkcionisanja, a ponekad se uvredimo ili zabrinemo i bespotrebno se opteretimo teškim mislima. Stručnjaci kažu da ovi problemi i neusaglašenosti u krevetu nisu alarmantni i da svaki stabilan par može da ih prevaziđe.

Neusklađeno vreme za seks

Tebi je najslađe ujutru, dok ste još sanjivi, a ona mrzi i jutro i svakog ko je dodirne i obrati joj se pre nego što popije kafu i završi sa kupatilom. Vreme za seks je obično uveče, kada ste možda oboje već umorni i jedva čekate da legnete i naspavate se. Tokom radnog dana je gotovo nemoguće ugrabiti neki dnevni trenutak, pa se u uigranoj vezi seks uglavnom dešava vikendom, kad možete da se opustite i posvetite uživanju. Možda ste oboje nezadovoljni time, jer imate veće apetite, ali prosto ne možete da se uskladite. Možda ti želiš seks stalno, u svako doba dana, svakodnevno, a ona oseća pritisak zbog tvoje “napaljenosti” jer ne može da prati tvoj tempo. Najbolje je da o tome razgovarate i poštujete činjenicu da imate različit nivo libida i različite potrebe. Tako ćete se bolje razumeti, smanjiti naboj nezadovoljstva i strahovanja i pronaći konstruktivan kompromis.

View this post on Instagram

How was your 2nd day of new year? Am I still allowed to post these? Hope to get some snow soon ❄️ . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Želja nije tako jaka kao ranije

To je normalno kod parova koji su duže vreme zajedno – prva strast jenjava i par više ceni nežnost i prisnost, a seksa može, ali ne mora da bude, da bili zadovoljni. Bitno je da postoji bliskost i da je seks dobar onda kad ga ima – a koliko često će ga biti, nije važno i ne postoji neko univerzalno merilo prema kome treba da se orijentišeš. Ako oboje osećate da vam nedostaje više uzbuđenja, istražite nove mogućnosti, isprobajte seksualne igračke, eksperimentišite.

Wannabe TV

Editors choice