Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Neverovatna tehnika komunikacije u zavođenju

1/2

Cold Reading (hladno čitanje) je komunikaciona tehnika koja se koristi u situacijama gde sa jako malo, ili ni malo informacija o sagovorniku, damo osobi osećaj da je razumemo, poznajemo, znamo šta se dešava u glavi te osobe, više nego što zaista znamo.

Uspešnim korišćenjem ove tehnike stvaramo bliskost, povezanost, poverenje, navodimo osobu da više priča o sebi i slično. Ovu komunikacionu tehniku koriste vračare, mađioničari, prodavci i drugi uspešni komunikatori. U našem slučaju je koristimo za potrebe zavođenja.

Kad uspešno savladaš i budeš počeo da primenjuješ ovu komunikacionu tehniku, devojke će ti često pričati kako imaju osećaj kao da te poznaju ceo život, brzo ćeš stvoriti bliskost, poverenje i navesti devojku da priča o sebi stvari koje inače ne bi tako lako i brzo otkrila.

Cold Reading Neverovatna tehnika komunikacije u zavodjenju 650px Neverovatna tehnika komunikacije u zavođenju

Evo ti jedan dobar primer primene Cold Readinga, gde se pronalazi preko 80% devojaka: “Možda nekad u početku imaš neki štit prema nekim ljudima, ali kad se opustiš, izgradiš poverenje, posebno kada nekog mnogo zavoliš, spremna si da učiniš mnogo stvari za tu osobu. Možda te ponekad neki ljudi pogrešno protumače, zapravo znaš da budeš opasnija nego što izgledaš, a emotivnija nego što deluješ na početku.  Ponekad te je teško razumeti i nije ti lako naći muškarca koji će dovoljno dobro uspeti da te prati, razume i sa kojim možeš da podeliš neke tebi jako važne stvari. Takođe sam upravo kod tebe primetio, da iako znaš ponekad da budeš lenja, kada se zaista na nešto nameračiš, možeš da postigneš ono što zaista želis. Jako mi se sviđa kod tebe osobina da ono što radiš, radiš punim emocijama. Volim osobe koje nose toliko strasti i ambicija prema onome što vole u život”.

Wannabe TV

Editors choice