Najvolijem onaj džedaj stav. Raskorak u širini ramena i ruke prekrštene preko grudi. Dok se lajtsejber pojavljuje kao lajt motiv u mojoj glavi – tu je negde, neupotrebljen, a spreman. I moćan.
Umete vi tako da se namestite, kao da pozirate za poster nove generacije Star Wars-a. Ali ne kvarite, pobogu.

Znači, kad zauzmeš stav u kome su ti dlanovi položeni na sopstvene mišice spremni svakog časa da odskoče i late se mača, onda i na licu treba da ti se reflektuje to isto preteće samopouzdanje.
Znači, ne skreći pogled. Fiksiraj. Smeškaj se i gledaj u oči. Ako samo jednom vrdneš očima u stranu, kvariš efekat, ali potpuno. Junački stav zahteva čeličnu volju.

Ma koliko da ti je neprijatno, jer ona ulazi u tvoj lični prostor, dodiruje te dok ti nešto priča i uopšte, njena ženska energija je tako osvajački i prodiruće fokusirana, da osećaš da kad bi ona nešto imala kitu, ti bi je već pušio, ne odaj se. Ne poklekni. Korakneš li unazad…to je kao da si izgubio erekciju pri penetraciji.

Ruke prekrštene na grudima odaju odbrambeni stav. To valjda znaš. Pa sledeći put kad uhvatiš sebe kako isturaš bradu ka njoj i prekrštaš ruke, spremajući se za okršaj kome osećaš da nisi dorastao, seti se da koriguješ stav odbrane u stav zamalo napada. Uvek spreman.

govor tela1 Odaje vas govor tela: Zauzmi stav i ne mrdaj
Zadrži raskoračan stav i protegni se, kao da ti je to baš potrebno i da uopšte nisi svestan da te ona gleda. Doduše, ona te verovatno već vidi golog i zadihanog, ali šta te briga, neka balavi. Ne boj se, neće te silovati. Baš ako je toliko rešena da ti u tom trenutku kad izlažeš stomak poput mačke pune poverenja, priđe i pomiluje te kao mačku, shvati to kao kompliment i obuzdaj poriv da se zgrčiš i uhvatiš je za ruku. Samo junački. Seti se, poziraš za poster. Ti si džedaj. Moćni mač ti je među nogama. Ili bar ona tako misli.

Comments