Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Odaje vas govor tela: Zauzmi stav i ne mrdaj

Odaje vas govor tela: Zauzmi stav i ne mrdaj

1/2

Najvolijem onaj džedaj stav. Raskorak u širini ramena i ruke prekrštene preko grudi. Dok se lajtsejber pojavljuje kao lajt motiv u mojoj glavi – tu je negde, neupotrebljen, a spreman. I moćan.
Umete vi tako da se namestite, kao da pozirate za poster nove generacije Star Wars-a. Ali ne kvarite, pobogu.

Znači, kad zauzmeš stav u kome su ti dlanovi položeni na sopstvene mišice spremni svakog časa da odskoče i late se mača, onda i na licu treba da ti se reflektuje to isto preteće samopouzdanje.
Znači, ne skreći pogled. Fiksiraj. Smeškaj se i gledaj u oči. Ako samo jednom vrdneš očima u stranu, kvariš efekat, ali potpuno. Junački stav zahteva čeličnu volju.

Ma koliko da ti je neprijatno, jer ona ulazi u tvoj lični prostor, dodiruje te dok ti nešto priča i uopšte, njena ženska energija je tako osvajački i prodiruće fokusirana, da osećaš da kad bi ona nešto imala kitu, ti bi je već pušio, ne odaj se. Ne poklekni. Korakneš li unazad…to je kao da si izgubio erekciju pri penetraciji.

Ruke prekrštene na grudima odaju odbrambeni stav. To valjda znaš. Pa sledeći put kad uhvatiš sebe kako isturaš bradu ka njoj i prekrštaš ruke, spremajući se za okršaj kome osećaš da nisi dorastao, seti se da koriguješ stav odbrane u stav zamalo napada. Uvek spreman.

govor tela1 Odaje vas govor tela: Zauzmi stav i ne mrdaj
Zadrži raskoračan stav i protegni se, kao da ti je to baš potrebno i da uopšte nisi svestan da te ona gleda. Doduše, ona te verovatno već vidi golog i zadihanog, ali šta te briga, neka balavi. Ne boj se, neće te silovati. Baš ako je toliko rešena da ti u tom trenutku kad izlažeš stomak poput mačke pune poverenja, priđe i pomiluje te kao mačku, shvati to kao kompliment i obuzdaj poriv da se zgrčiš i uhvatiš je za ruku. Samo junački. Seti se, poziraš za poster. Ti si džedaj. Moćni mač ti je među nogama. Ili bar ona tako misli.

Wannabe TV

Editors choice