Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Ona će ti dati drugu šansu – ali šta ćeš onda

1/2

Lakše je dobiti i dati drugu šansu, kad prođe dovoljno vremena. Ako već neko vreme razmišljaš koliko si bio brzoplet, uobražen i glup kad si dozvolio sebi da izgubiš onu divnu devojku i osećaš kao da si prokockao svo poverenje i potrošio sav kredit i stidiš se stvari koje si radio, govorio, situacija koje si joj priređivao i pomišljaš “ma nema šanse”, ne slušaj taj glas. To ti ego šapuće da treba da okaješ grehe, ali na nivou, da ostaneš dostojanstveni paćenik, jer u tome ima neke veličine. One koju poznaju pijani pesnici koji su napisali dramatične stihove uz koje se i sam opijaš.

Da li znaš kako žene to vide? To je totalno, sentimentalno, muško sranje, glupost veća od one koju si u stanju da registruješ i priznaš kad govoriš sebi kako si bio glup. Nisi samo bio, i dalje si.

Prošle su godine, promenio si način života, doveo si se u red, znaš šta hoćeš, pronašao si način da ispoljiš svoju kreativnost, stvorio si neku stabilnost, postavio neke temelje – nisi više klinac koji pravi sranja, ali i dalje se stidiš tog klinca. Stidiš se pred njom. Kad se samo setiš šta si joj sve priredio i koliko mora da si je povredio. Pratiš ti nju, znaš gde živi, znaš da je sama (nije udata), verovatno ste prijatelji na društvenim mrežama, a čuješ ponešto i od zajedničkih prijatelja. Pišeš pesme posvećene njoj, možda imaš i čitavu zbirku i oplakuješ svojim unutrašnjim, muškim suzama, izgubljenu ljubav.

Kad bi samo mogao da vidiš kako žene na ovo prevrću očima, kostreše se i dobijaju želju da vas šutiraju, dok vam dostojanstvena patnja ne izađe na uši.

Jer kad bi umesto toga došao i zamolio je za oporoštaj, za priliku da se iskupiš, dobio bi sve što ti srce ište. Dobio bi drugu šansu da pokažeš koliko si se promenio, koliko si sazreo i razvio se i koliko ti je ona važna. Zanimljiva pomisao, zar ne? Zašto ti nikada nije pala na pamet?

Wannabe TV

Editors choice