Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Ona će ti dati drugu šansu – ali šta ćeš onda

1/2

Lakše je dobiti i dati drugu šansu, kad prođe dovoljno vremena. Ako već neko vreme razmišljaš koliko si bio brzoplet, uobražen i glup kad si dozvolio sebi da izgubiš onu divnu devojku i osećaš kao da si prokockao svo poverenje i potrošio sav kredit i stidiš se stvari koje si radio, govorio, situacija koje si joj priređivao i pomišljaš “ma nema šanse”, ne slušaj taj glas. To ti ego šapuće da treba da okaješ grehe, ali na nivou, da ostaneš dostojanstveni paćenik, jer u tome ima neke veličine. One koju poznaju pijani pesnici koji su napisali dramatične stihove uz koje se i sam opijaš.

Da li znaš kako žene to vide? To je totalno, sentimentalno, muško sranje, glupost veća od one koju si u stanju da registruješ i priznaš kad govoriš sebi kako si bio glup. Nisi samo bio, i dalje si.

Prošle su godine, promenio si način života, doveo si se u red, znaš šta hoćeš, pronašao si način da ispoljiš svoju kreativnost, stvorio si neku stabilnost, postavio neke temelje – nisi više klinac koji pravi sranja, ali i dalje se stidiš tog klinca. Stidiš se pred njom. Kad se samo setiš šta si joj sve priredio i koliko mora da si je povredio. Pratiš ti nju, znaš gde živi, znaš da je sama (nije udata), verovatno ste prijatelji na društvenim mrežama, a čuješ ponešto i od zajedničkih prijatelja. Pišeš pesme posvećene njoj, možda imaš i čitavu zbirku i oplakuješ svojim unutrašnjim, muškim suzama, izgubljenu ljubav.

Kad bi samo mogao da vidiš kako žene na ovo prevrću očima, kostreše se i dobijaju želju da vas šutiraju, dok vam dostojanstvena patnja ne izađe na uši.

Jer kad bi umesto toga došao i zamolio je za oporoštaj, za priliku da se iskupiš, dobio bi sve što ti srce ište. Dobio bi drugu šansu da pokažeš koliko si se promenio, koliko si sazreo i razvio se i koliko ti je ona važna. Zanimljiva pomisao, zar ne? Zašto ti nikada nije pala na pamet?

Wannabe TV

Editors choice