Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ona je tako privlačno i zanimljivo – oštećena

1/2

Znate, žene često razmišljaju o muškarcima na taj način. Vide nekog ko deluje stabilno, zrači nečim privlačnim, ume da razgovara, lepo izgleda i pokušavaju da pročitaju iz njegovih očiju i sa lica – šta mu fali. Gde se kriju ta oštećenja, koja su sigurno prisutna. Jer, niko ne može da nabroji tri, četiri decenije, a da ga život ne ošteti. Možda je lepše reći “pečat” umesto “oštećenje”. Ali, to je ista stvar, jer je u pitanju pečat tuge, gorčine, prihvatanja, cinizma, iznenadne iskre radosti i raspoloženja, blagog zanosa ludila, koji nosi neko ko je prošao kroz vatru i led i preživeo. 

Ta oštećenja ostavljaju duševne ožiljke, koji nekoga čine zanimljivim i privlačnim i posebnim, pa čak i seksi. Kao što ožiljak na obrvi ili bradi može izgledati privlačno, tako i unutrašnja oštećenja zrače specifičnim šarmom. 

Način na koji je neka žena preživela, njeni unutrašnji ožiljci, vide se u svetlucanju njenog pogleda, u nezadrživom smehu, koji pršti kao fontana života, iz središta tuge kroz koju je prošla. Kao da su sve suze koje je isplakala isprale zlato njene duše i sada zveckaju novčićima smeha. To je žena koja poznaje blato dna po kome je puzila i sada je sposobna da životne bare i močvare graciozno pregazi. To je ona čije se srce lomilo u milion komada i ta srča svetluca u njenim očima, reflektujući bol i radost koju je duboko spoznala. Ona je privlačna i zanimljiva, jer je živela i proživljavala i davala sve od sebe i jer je i dalje spremna da to čini. 

Kad zavolite takvu ženu, budite spremni da upoznate izbliza njenu ranjivost i njenu snagu. 

Možda će se ponašati neustrašivo, ali ona se plaši. Pitaće se šta hoćete od nje i da li ste samo fascinirani, ili ste zaista spremni da se povežete i predate. Ona ne želi da bude vaš eksperiment. Neće se pitati šta može da dobije od vas, ali brinuće da možete da joj uzmete ono što još uvek ima, što je spasla i sačuvala kroz sve gubitke i poraze. 

Wannabe TV

Editors choice