Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Ona kaže: “Imam dečka.” A šta ZAPRAVO misli?

Ona kaže: “Imam dečka.” A šta ZAPRAVO misli?

1/2

Kad vam devojka saopšti da je zauzeta, da ima dečka, ona vam saopštava još nešto, osim činjenice da se sa nekim viđa. Možda vam poručuje da vam je najpametnije da budete vrlo pristojni, jer je dečko vrlo temperamentan, ili da zaista nema nikakvu nameru da sa vama flertuje, ili da je dovodite u nezgodnu siutaciju svojim interesovanjem, jer je dečko ljubomoran, pa će posle da je preslišava šta je ona to imala sa vama da razgovara, ili vam nudi izazov. A možda uopšte nema dečka, samo hoće da vas otkači, jer joj se ne sviđate. Evo male pomoći u tumačenju značenja njene izjave da ima dečka:

Bolje me se kloni, dečko mi je opasan

Ako vas upozorava da dečko ima gadan karakter i da prosto jedva čeka priliku da zaštiti svoju devojku od dosadnih udvarača, verovatno će delovati ozbiljno i zabrinuto. Osim ako voli da ga pravi ljubomornim, jer samo tako zna da mu je stalo do nje. U tom slučaju, verovatno ćete dobiti neke signale sa strane, od njenih drugarica, koje su već viđale ovaj scenario. Biće nešto ukočeno, napeto i pogrešno u atmosferi, a ako niste previše popili i čula vam funkcionišu, upotrebite ih. Nevolja ima karakterističan miris zatišja pred oluju.

decko 3 Ona kaže: Imam dečka. A šta ZAPRAVO misli?

Imam dečka i niko me ne zanima

Ona ne želi da se upušta sa vama u flert i to vam stavlja do znanja izbacujući odmah podatak da ima dečka. Ne želi da vam daje lažnu nadu, pa vam saopštava kako stvari stoje. Možda će razgovarati sa vama najobičnije, ako ste se već pridružili nekome koga poznajete iz njenog društva, nastojeći da bude ljubazna i da vas ne isljučuje, ali će drugima posvetiti više pažnje. Možda je ona najzanimljivija devojka u trenutnom okruženju, ali ako je rešila da pristojno ignoriše vaše interesovanje, nećete moći da svojim pristupom pronađete “rupu” u njenom stavu, pa ćete moći da budete sigurni da ona voli svog dečka i da je stvarno ne zanimate ni vi, ni bilo ko drugi.

Wannabe TV

Editors choice