Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ona kaže: “Imam dečka.” A šta ZAPRAVO misli?

1/2

Kad vam devojka saopšti da je zauzeta, da ima dečka, ona vam saopštava još nešto, osim činjenice da se sa nekim viđa. Možda vam poručuje da vam je najpametnije da budete vrlo pristojni, jer je dečko vrlo temperamentan, ili da zaista nema nikakvu nameru da sa vama flertuje, ili da je dovodite u nezgodnu siutaciju svojim interesovanjem, jer je dečko ljubomoran, pa će posle da je preslišava šta je ona to imala sa vama da razgovara, ili vam nudi izazov. A možda uopšte nema dečka, samo hoće da vas otkači, jer joj se ne sviđate. Evo male pomoći u tumačenju značenja njene izjave da ima dečka:

Bolje me se kloni, dečko mi je opasan

Ako vas upozorava da dečko ima gadan karakter i da prosto jedva čeka priliku da zaštiti svoju devojku od dosadnih udvarača, verovatno će delovati ozbiljno i zabrinuto. Osim ako voli da ga pravi ljubomornim, jer samo tako zna da mu je stalo do nje. U tom slučaju, verovatno ćete dobiti neke signale sa strane, od njenih drugarica, koje su već viđale ovaj scenario. Biće nešto ukočeno, napeto i pogrešno u atmosferi, a ako niste previše popili i čula vam funkcionišu, upotrebite ih. Nevolja ima karakterističan miris zatišja pred oluju.

decko 3 Ona kaže: Imam dečka. A šta ZAPRAVO misli?

Imam dečka i niko me ne zanima

Ona ne želi da se upušta sa vama u flert i to vam stavlja do znanja izbacujući odmah podatak da ima dečka. Ne želi da vam daje lažnu nadu, pa vam saopštava kako stvari stoje. Možda će razgovarati sa vama najobičnije, ako ste se već pridružili nekome koga poznajete iz njenog društva, nastojeći da bude ljubazna i da vas ne isljučuje, ali će drugima posvetiti više pažnje. Možda je ona najzanimljivija devojka u trenutnom okruženju, ali ako je rešila da pristojno ignoriše vaše interesovanje, nećete moći da svojim pristupom pronađete “rupu” u njenom stavu, pa ćete moći da budete sigurni da ona voli svog dečka i da je stvarno ne zanimate ni vi, ni bilo ko drugi.

Wannabe TV

Editors choice