Ima muškaraca koji imaju kapacitete za ljubav, vole svoje devojke i žene i obožavaju svoju decu. A ova rečenica je prva, samo zato što posle nje ne mora da usledi ni jedna druga, o tome kakvih još muškaraca ima, jer žene to predobro znaju. A znate li vi, koliko volite žene, koliko ih se bojite, a koliko ih mrzite? Znate li da ima gej muškaraca koji više vole žene od mnogih strejtera kojima i ne pada na pamet da ih zapravo mrze? Da li ste i koliko ženomrzac, iskreno?

Sami ste

Muškarac uvek ima šta da radi, šta će mu žena, da ga remeti, da mu smeta, troši njegovo vreme i novac, hrani se njegovom pažnjom i ne da mu da uživa i živi kako hoće. Žena = smetnja.

Švaler ste

Svaka žena je vaša meta. Ali strelu odapinjete samo tamo gde znate da imate prolaz. A imate prolaz skoro svuda, zato što za vas radi onaj čudan zakon – ako vam nije stalo, šarmirate sa lakoćom, a što vam više nije stalo, sve je teže otarisiti ih se. Žena = seks. A posle svako svojoj kući, daleko joj lepa kuća.

Razvedeni ste već godinama i još nemate ozbiljnu vezu

Razvedeni muškarci su posebna sorta emotivnih invalida. Oni umeju toliko da se oštete i istraumiraju, da se teško ili nikako ne usuđuju da dozvole nekoj ženi da ih popravlja i teši. Razvedeni ženomrzac ni svoju ženu nije voleo, prosto, nikada nije odmakao dalje od zaljubljenosti, a brak je eto, trpeo. Jer, razvedeni koji vole žene, ne ostaju sami. Ožene se ponovo. Žena = napor.

Nemate prijateljice

Osim ako nisu muškarače koje pijanče sa vama. Ali, dobar provod je muški provod. Sport, kafana ili nečija radionica, tamo gde muškarci mogu na miru da pričaju o važnim stvarima. Sportu, politici, automobilima. Možda kod kuće imate ženu koju zanemarujete, jer je niže biće. Žena = nužno zlo.

seks21 Osam pokazatelja da ste ženomrzac
Comments