Priznajte, u tesnoj ste vezi sa svojim strahovima, nego što ste ikada bili sa nekom ženom. Upleteni ste do guše, a oni vas guše – gore nego ona što je smislila da se uda za vas i uselila vam se posle pet dana. Strahovi vas drže u kavezu, dok vi zamišljate kako ste slobodni, samo zato što vam zapravo ne uspeva da ostvarite ni jednu blisku vezu. Nema mesta. Zauzeto. Vaše srce je posednuto strahom. Neka vam ova lista strahova pomogne da napravite svoju i da sa njima raskinete.

Nikada niste imali petlje da joj priđete

Možda mislite da je suviše kasno da pokušate. Možda ste uvek bili sa ženama koje vas nisu inspirisale, samo zato što ste pristajali na one koje je bilo lako osvojiti. Pronađite onu zbog koje ste odustali i pozovite je da izađe sa vama. Pa šta ako vas odbije? Priđite onoj koja vam se najviše sviđa, a ne onoj koja vas gleda. Jer možda vas gleda zato što joj je ova koja vam se sviđa rekla da obrati pažnju na to da li je gledate.

Ispašćete nespretni i smešni ako igrate

Pa ispadnite. Nekoga ćete nasmejati i zabaviti. A u ženskim očima dobićete neke poene na hrabrost i spontanost. Nije potrebno da budete mnogo spretni, dovoljno je da budete simpatični i raspoloženi. Samo se nemojte hrabriti čašicom previše. To nije simpatično.

stidljiv2 Osam strahova sa kojima treba da raskinete
Comments