Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Oslobodite se i budite glasniji u krevetu – poručuju žene

Oslobodite se i budite glasniji u krevetu – poručuju žene

Seks je oblik komunikacije i ako to ne posmatraš tako, počni, jer žene to intuitivno znaju i osećaju. One izražavaju sebe i svoja osećanja kroz seks, a to čine i muškarci, iako možda nisu svesni toga. Glasovi koje ispuštate za vreme seksa – to je jezik vašeg partnerstva, onaj iskonski i primitivni, u kome nema nesporazuma. Da li se dozivate imenima i ljubavnim nadimcima u ekstazi, ispuštate krike i uzdahe, grabite jedno drugo i pokušavate da ugledate na licu partnerke onaj grč i izraz vrhunskog zadovoljstva, jer je to najuzbudljiviji prizor na svetu? Pa, radite isto što i svi ljubavni parovi na svetu, koji umeju da se prepuste jedno drugom, da dozvole sebi da ih užitak preplavi i da otpuste sve kočnice i uklone sve barijere između sebe. Vaši intimni trenuci su samo vaši i duboko vas povezuju, podstičući emocije – ali pomislite samo, intimni trenuci drugih parova su vrlo slični! Što jedan partner intenzivnije izražava zadovoljstvo, to je drugi uzbuđeniji.

Ponašanje bez inhibicija u krevetu, sa partnerkom kojoj verujete, prateći je element najvećeg zadovoljstva u seksu. Kad se suzdržavate – pokušavate da budete tihi, pokušavate da se ne prepustite zadovoljstvu da ne biste prerano svršili, uskraćujete sebi osećaj prisutnosti u sadašnjem trenutku, što je još jedan vitalan element vrhunskog uživanja. U seksu smo sada i ovde, ukoliko smo opušteni i prepušteni i to su možda – s obzirom na način života koji nameće planiranje, brigu zbog raznih ishoda, nastojanje da se oslobodimo prošlosti i fokusiramo na budućnost – jedini trenuci kada smo zaista potpuno prisutni u svom telu, u svom životu u trenutku u kome postojimo. Ovo je takođe i ključ duhovnosti koja postoji u seksu, ali to je druga tema.

Zasad, opustite se i iskažite svoje uživanje glasno i nekontrolisano, kad god imate priliku za to – i pružite svojoj partnerki dodatni stimulans i uzbuđenje.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice