Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Oslobodite se i budite glasniji u krevetu – poručuju žene

Oslobodite se i budite glasniji u krevetu – poručuju žene

Seks je oblik komunikacije i ako to ne posmatraš tako, počni, jer žene to intuitivno znaju i osećaju. One izražavaju sebe i svoja osećanja kroz seks, a to čine i muškarci, iako možda nisu svesni toga. Glasovi koje ispuštate za vreme seksa – to je jezik vašeg partnerstva, onaj iskonski i primitivni, u kome nema nesporazuma. Da li se dozivate imenima i ljubavnim nadimcima u ekstazi, ispuštate krike i uzdahe, grabite jedno drugo i pokušavate da ugledate na licu partnerke onaj grč i izraz vrhunskog zadovoljstva, jer je to najuzbudljiviji prizor na svetu? Pa, radite isto što i svi ljubavni parovi na svetu, koji umeju da se prepuste jedno drugom, da dozvole sebi da ih užitak preplavi i da otpuste sve kočnice i uklone sve barijere između sebe. Vaši intimni trenuci su samo vaši i duboko vas povezuju, podstičući emocije – ali pomislite samo, intimni trenuci drugih parova su vrlo slični! Što jedan partner intenzivnije izražava zadovoljstvo, to je drugi uzbuđeniji.

Ponašanje bez inhibicija u krevetu, sa partnerkom kojoj verujete, prateći je element najvećeg zadovoljstva u seksu. Kad se suzdržavate – pokušavate da budete tihi, pokušavate da se ne prepustite zadovoljstvu da ne biste prerano svršili, uskraćujete sebi osećaj prisutnosti u sadašnjem trenutku, što je još jedan vitalan element vrhunskog uživanja. U seksu smo sada i ovde, ukoliko smo opušteni i prepušteni i to su možda – s obzirom na način života koji nameće planiranje, brigu zbog raznih ishoda, nastojanje da se oslobodimo prošlosti i fokusiramo na budućnost – jedini trenuci kada smo zaista potpuno prisutni u svom telu, u svom životu u trenutku u kome postojimo. Ovo je takođe i ključ duhovnosti koja postoji u seksu, ali to je druga tema.

Zasad, opustite se i iskažite svoje uživanje glasno i nekontrolisano, kad god imate priliku za to – i pružite svojoj partnerki dodatni stimulans i uzbuđenje.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice