Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Oslobodite se i budite glasniji u krevetu – poručuju žene

Seks je oblik komunikacije i ako to ne posmatraš tako, počni, jer žene to intuitivno znaju i osećaju. One izražavaju sebe i svoja osećanja kroz seks, a to čine i muškarci, iako možda nisu svesni toga. Glasovi koje ispuštate za vreme seksa – to je jezik vašeg partnerstva, onaj iskonski i primitivni, u kome nema nesporazuma. Da li se dozivate imenima i ljubavnim nadimcima u ekstazi, ispuštate krike i uzdahe, grabite jedno drugo i pokušavate da ugledate na licu partnerke onaj grč i izraz vrhunskog zadovoljstva, jer je to najuzbudljiviji prizor na svetu? Pa, radite isto što i svi ljubavni parovi na svetu, koji umeju da se prepuste jedno drugom, da dozvole sebi da ih užitak preplavi i da otpuste sve kočnice i uklone sve barijere između sebe. Vaši intimni trenuci su samo vaši i duboko vas povezuju, podstičući emocije – ali pomislite samo, intimni trenuci drugih parova su vrlo slični! Što jedan partner intenzivnije izražava zadovoljstvo, to je drugi uzbuđeniji.

Ponašanje bez inhibicija u krevetu, sa partnerkom kojoj verujete, prateći je element najvećeg zadovoljstva u seksu. Kad se suzdržavate – pokušavate da budete tihi, pokušavate da se ne prepustite zadovoljstvu da ne biste prerano svršili, uskraćujete sebi osećaj prisutnosti u sadašnjem trenutku, što je još jedan vitalan element vrhunskog uživanja. U seksu smo sada i ovde, ukoliko smo opušteni i prepušteni i to su možda – s obzirom na način života koji nameće planiranje, brigu zbog raznih ishoda, nastojanje da se oslobodimo prošlosti i fokusiramo na budućnost – jedini trenuci kada smo zaista potpuno prisutni u svom telu, u svom životu u trenutku u kome postojimo. Ovo je takođe i ključ duhovnosti koja postoji u seksu, ali to je druga tema.

Zasad, opustite se i iskažite svoje uživanje glasno i nekontrolisano, kad god imate priliku za to – i pružite svojoj partnerki dodatni stimulans i uzbuđenje.

Izvor fotografija: instagram.com/humanlovers

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice