Možda još niste našli onu pravu, možda ste je propustili, jer ste bili suviše uplašeni ili uobraženi, a možda vas uporno privlače one koje nemaju neophodne osobine. Ili ih nemate vi. Jer, ukoliko se vaši spiskovi ne poklapaju u većini stavki, možda je do vas, a ne do nje. Svakako, hemija i leptirići diktiraju, ali lako je zaljubiti se u pogrešnu osobu i razočarati se – opet. I nije teško ni pronaći ženu čije kvalitete cenite, teško je zadržati je i ne osećati se ugrožen njenim kvalitetima. Možda osećate da je ona bolja od vas, ali zbog toga treba da izvučete najbolje iz sebe, a ne da se postavljate defanzivno i da strahujete da ćete je izgubiti.

Njen izgled vam se sviđa

Uslov broj jedan mora da bude ispunjen. Možda ona nije sto posto vaš tip, ali ako ne mislite da je lepa i ako vam nije telesno privlačna, teško da će to postati samo zato što ste rešili da pokušate, jer se divite nekim njenim drugim osobinama. Naravno, uopšte se ne radi o tome da li je ona lepotica, nego da je vama lepa i seksi, da uživate da je gledate i želite da je dodirujete.

Dobar je čovek

Ako volite zle žene onda dobro znate koliko biste voleli da možete da volite dobre, ali tu pomoći nema. Možda egzorcizam – da isterate đavola iz sebe, a ne iz zlih žena. Dakle, dobrota je najvažnija ljudska vrlina, jer je temelj ljudskosti – sposobnosti za empatiju, razumevanje, davanje, brigu i ljubav.

par 2 Osobine koje treba da ima žena vašeg života
Comments