Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ovo možete naučiti iz svojih propalih veza – ako obratite pažnju

1/2

Kažu da su oni koji se ne bave istorijom, osuđeni da je ponavljaju. Zato je preispitivanje tako važan posao – omogućava vam da izvršite popis svojih grešaka i preduzmete korake da ih više ne ponovite. Na ljubavnom planu ovo je posebno važno. Kad napravite taj popis, možete uvideti svoje (tipične) greške. 

Niste znali šta želite

To se obično dešava kada ste u vezi sa devojkom koja je spremna (spremnija) da se obaveže, nego vi. U takvoj vezi, koja može biti fantastična – samo jedna stvar ne funkcioniše. Vi ne želite isto što i ona i pokušavate da se pravite da nije tako. Odugovlačite, zavlačite, pitajući se zašto to njoj nije dovoljno i zašto ne može da se opusti i uživa u onome što imate. Vreme prolazi i ako vi niste dovoljno džentlmen da oslobodite onu sa kojom vam je super, ali ne želite da stvarate porodicu, ona će se pomeriti od vas, pre ili kasnije. Istina je da niste bili spremni da preuzmete odgovornost, a da je ona zasluživala bolje od onog što ste mogli da joj pružite.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couples Magazine (@couples_magazine)

Bili ste nečija uteha 

Naišli ste na povređenu devojku, koja samo što je raskinula vezu i uleteli ste, očekujući da će biti lako i osećajući se (budalasto) kao heroj, jer „spasavate damu u nevolji“. Ali to nije ispalo tako – njena osećanja su bila nejasna i preplavljujuća i trebalo je da očekujete da će se desiti ono što se desilo. Pomirila se sa dečkom. Vaša osećanja nisu bila povređena, ali sujeta jeste. Bili ste ljuti i osećali se loše, iako niste hteli ništa ozbiljno i verovali ste da činite „dobro delo“. Kad se nađete u poziciji da nekome niste posebni i da bira nekog drugog umesto vas, možete naučiti barem toliko da ne dovodite nekog drugog u tu poziciju. 

Uzimali ste je zdravo za gotovo 

Veza je bila dobra, mirna, stabilna, bez velikih uzleta strasti i osećanja, ali zadovoljavajuća. To vam je sasvim odgovaralo – našli ste sigurnu luku i mogli ste da se posvetite svojim ambicijama i planovima. I tako ste gurnuli vezu u drugi plan, očekujući da će i dalje sve biti u redu i uzimajući partnerku i vaš odnos zdravo za gotovo. Ulagali ste energiju i vreme u svoju karijeru, u zabavu i opuštanje sa prijateljima i niste primećivali da se ona oseća zapostavljeno i odbačeno. I tako ste izgubili sjajnu osobu, koja vam je dugoročno mogla pružati oslonac i podršku. 

Wannabe TV

Editors choice