Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Ovo su znaci da ste spremni da konačno uđete u novu vezu

1/2

Ukoliko ste prošli kroz bolan raskid (a uglavnom svi u životu jesmo), normalno je da neko vreme nakon toga ostanete sami i ne budete u stanju da se posvetite novoj vezi. Jednostavno, suviše ste sebe dali u odnos koji nije uspeo, i sada vam je potrebno da se oporavite, zalečite svoje rane, i razumete da sledeći pokušaj može zaista biti bolji i da se otarastite straha da će i on završiti kao prethodni. Ipak, nakon nekog vremena, izlazaka sa prijateljima, plakanja (jer suze su okej), razgovora i hejtovanja svih romantičnih filmova i zaljubljenih parova oko sebe, vaše srce se zalečilo – a ovo su znaci koji na to i ukazuju.

Spontano vam se dopadaju devojke u gradu

Sedite sa ekipom u kafiću ili ste u šetnji, a za oko vam zapada svaka druga devojka koja prolazi pored. Ne možete da sklonite pogled sa njihovih slatkih i nasmejanih lica, i više se pitate kako da nekoj od njih priđete nego što ste uključeni u razgovor za stolom. Ovo je dobar znak da ste spremni da date i dobijete pažnju, i konačno se prepustite nekom novom, uzbudljivom odnosu. U ovom periodu ne morate tražiti nešto ozbiljno, već se jednostavno prepustite trenutnim strastima, budite autentični i spontani, i pustite stvari da se same odvijaju.

Parovi koje vidite vam izazivaju osmeh, a ne tugu

Nakon raskida, svaki zaljubljeni par u vama izaziva nagon za povraćanjem. Gledate ih i mislite kako su naivni, možda čak i glupi – što su u ljubav poverovali. A onda, odjednom, vidite neko dvoje klinaca u parku i srce vam zaigra i osmehnete se. “Vidi ih, kako su zaljubljeni i puni života”, pomislite i shvatite da ste i vi spremni na novu ljubav. U tom trenutku, osećate da se vaša vera u zaljubljenost vratila i shvatate da ste spremni da joj date još jednu šansu.

Ako vam bivša piše – ne skačite da odmah odgovorite

Kada vas osoba u koju ste bili ludo zaljubljeni ostavi, sve što želite je da vam se ona vrati. I mada znate u šta se upuštate, znate da to neće ići, znate da njoj možda nije stalo do vas koliko vama do nje, vi i dalje letite pri prvoj poruci koju od nje nakon raskida dobijete. Ali, ako nakon nekog vremena primetite da vam bivša šalje poruku, a vi nemate potrebu da odgovorite odmah, već vam je nešto drugo važnije – to znači da je konačno puštate i stavljate sebe na prvo mesto. Osećaj je dobar, čuvajte ga, i samo nastavite dalje tako.

Wannabe TV

Editors choice