Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Ovo su znaci da ste spremni da konačno uđete u novu vezu

1/2

Ukoliko ste prošli kroz bolan raskid (a uglavnom svi u životu jesmo), normalno je da neko vreme nakon toga ostanete sami i ne budete u stanju da se posvetite novoj vezi. Jednostavno, suviše ste sebe dali u odnos koji nije uspeo, i sada vam je potrebno da se oporavite, zalečite svoje rane, i razumete da sledeći pokušaj može zaista biti bolji i da se otarastite straha da će i on završiti kao prethodni. Ipak, nakon nekog vremena, izlazaka sa prijateljima, plakanja (jer suze su okej), razgovora i hejtovanja svih romantičnih filmova i zaljubljenih parova oko sebe, vaše srce se zalečilo – a ovo su znaci koji na to i ukazuju.

Spontano vam se dopadaju devojke u gradu

Sedite sa ekipom u kafiću ili ste u šetnji, a za oko vam zapada svaka druga devojka koja prolazi pored. Ne možete da sklonite pogled sa njihovih slatkih i nasmejanih lica, i više se pitate kako da nekoj od njih priđete nego što ste uključeni u razgovor za stolom. Ovo je dobar znak da ste spremni da date i dobijete pažnju, i konačno se prepustite nekom novom, uzbudljivom odnosu. U ovom periodu ne morate tražiti nešto ozbiljno, već se jednostavno prepustite trenutnim strastima, budite autentični i spontani, i pustite stvari da se same odvijaju.

Parovi koje vidite vam izazivaju osmeh, a ne tugu

Nakon raskida, svaki zaljubljeni par u vama izaziva nagon za povraćanjem. Gledate ih i mislite kako su naivni, možda čak i glupi – što su u ljubav poverovali. A onda, odjednom, vidite neko dvoje klinaca u parku i srce vam zaigra i osmehnete se. “Vidi ih, kako su zaljubljeni i puni života”, pomislite i shvatite da ste i vi spremni na novu ljubav. U tom trenutku, osećate da se vaša vera u zaljubljenost vratila i shvatate da ste spremni da joj date još jednu šansu.

Ako vam bivša piše – ne skačite da odmah odgovorite

Kada vas osoba u koju ste bili ludo zaljubljeni ostavi, sve što želite je da vam se ona vrati. I mada znate u šta se upuštate, znate da to neće ići, znate da njoj možda nije stalo do vas koliko vama do nje, vi i dalje letite pri prvoj poruci koju od nje nakon raskida dobijete. Ali, ako nakon nekog vremena primetite da vam bivša šalje poruku, a vi nemate potrebu da odgovorite odmah, već vam je nešto drugo važnije – to znači da je konačno puštate i stavljate sebe na prvo mesto. Osećaj je dobar, čuvajte ga, i samo nastavite dalje tako.

Wannabe TV

Editors choice