Singl muškarac je na ceni. Sve žene traže nekog ko nije zauzet, da bi ga zauzele. Ali ne dajte se, dok se baš ne zaljubite, nije vam potrebno da imate vezu, tek onako. Uopšte nije loše biti singl, a zbog nekih stvari je i bolje.

Nema nikog zbog koga se osećaš kao budala

Žene znaju da učine da vas zbune, da vas nateraju da se osećate kao da ste nešto silno pogrešili, iako uopšte ne mislite tako, niti uviđate u čemu je greška. Zarad mira u kući, izvinjavate se kao budala, osećate se kao budala i često se pitate da l’ sam ja budala?

Krevet je samo tvoj

Običan, kauč ili francuski ležaj, možeš kako hoćeš. Ne moraš ni da ga nameštaš ni da razmeštaš ako ti nije do toga. Možeš da zaspiš obučen na kauču pred TV-om, baš te briga. Možeš da se raširiš po velikom dušeku u položaju zvezde. Možeš da spavaš sa psom, nema ko da ti prebacuje kako si razmazio tu zver.

01112 Par – nepar: 10 razloga zašto je bolje biti singl

Ne moraš da gasiš TV nikad

Voliš da ti TV pravi društvo danju i noću. Ne da ti ne smeta da spavaš, nego te najslađe uspavljuje. Ne moraš da ga isključuješ dok ne crkne. I niko se ne buni zbog TV-a u spavaćoj sobi. Ili zbog TV-a u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, oba uključena sve vreme.

Tvoj brlog, tvoja stvar

Čarape na stolu? Šta koga briga gde je vama najzgodnije da držite čarape? Novine, magazini i knjige svuda oko vas, pomešane sa tanjirima, flašama i majicama? Kreativni nered. Vi se odlično snalazite. Sve je baš tamo gde ste ga bacili.

Comments