Ako joj je stalo do vas, ona će vam priređivati male pažnje u kojima ćete uživati, zato što ona i sama uživa da vam ukazuje pažnju. Međutim, nemojte zanemariti suptilnu poruku – ona želi da i vi nju isto tako tretirate, ili, ukoliko to činite, trudi se da vam uzvrati na isti način. Male pažnje jesu izraz ljubavi i brige i imate pravo da u njima uživate, naročito zato što znate da ona to rado čini, da biste se vi osećali posebno.

paznja 1 Pažnje na koje imate pravo i koje treba da cenite

Poruka za dobro jutro – ona verovatno radi isto što i vi, probudila se i sprema se za radni dan, misleći o tome da i vi verovatno radite isto što i ona i da će vam biti drago da znate da ona misli na vas.

Masaža kad ste napeti i umorni – ona koju ne morate ni da tražite je savršena, ali odlična je i ona za koju zamolite, jer ste iscrpljeni i ukočeni. Nije stvar u tehnici, koliko u opuštanju pod njenim dodirom, a uvek je prijatno kad vas malo izmasiraju, ispritiskaju i istrljaju, bez obzira koliko znalački, ili amaterski.

Oralni seks, koji je posvećen samo vašem zadovoljstvu, bez potrebe da uzvratite (barem ne odmah).

Izlazak koji je ona inicirala i isplanirala – vi se samo doterate i pojavite. Da li bi bilo preterano ako biste dobili i cvet?

Comments