Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Pesimista u ljubavi – ona koja zna da ćeš joj slomiti srce

1/2

Njen pesimizam je fatalistički – ona je uverena da će biti povređena, ali hrabro juriša u ljubav, kao ratnik u bitku u kojoj očekuje da će svakako poginuti. Nosi je zalet mračne strasti, ona se predaje sa ogorčenjem i očekuje završni udarac – da već jednom zadobije tu povredu koju očekuje, taj udarac koji će je odbaciti, pa da se vrati na početnu tačku, sa potvrdom da je bila u pravu. Njena uverenja su kruta i ona će radije pobeći od ljubavi koja može da je osvetli i vrati joj veru i optimizam, nego da dopusti da budu slomljena. I to je problem, jer, to što si iskren, zaljubljen i spreman na sve, uopšte ne dotiče njen svet. Ona je neumoljivo rešena da pogine na ljubavnom polju i ako se to ne dešava, ljuta je na tebe što joj remetiš red i teraš da se preispituje (mada to verovatno neće učiniti, jer se fanatici nikada ne preispituju).  

Ona ne shvata kako i koliko sabotira vezu

Iako tvrdi kako je tu da uživa u ono malo sreće koju može da ugrabi pre nego što joj klavir iz vedra neba padne na glavu (u njenom životnom scenariju, ovo je redovna pojava), ona zapravo nije u stanju da bude prisutna u sadašnjem trenutku i da zaista oseti i upije energiju te sreće. Ona je stalno iščekuje taj klavir i što duže traje neizvesnost, ona sve više gubi živce i počinje da se ponaša kao ludak – nešto strašno mora da se desi, a ako udarac u glavu izostaje, onda ona mora da izmisli ili zada neke udarce (sebi, tebi, vašem odnosu), da ne bi imala neku katarzu, neku završnicu, koja će joj omogućiti da odahne i nastavi dalje. Ako se ništa dramatično i grozno ne dešava, ona ima snažan osećaj da nešto nije u redu i po svaku cenu izbegava da protumači da joj taj osećaj govori kako nešto nije u redu – sa njom. 

Njen doživljaj sreće je blokiran i zamagljen 

To je za nju kao da gleda film koji joj se jako sviđa i izaziva osećanja i baš bi htela da se uživi, ali pošto ga gleda kroz gusto tkanu zavesu, može samo da naslućuje šta se tamo dešava i da na osnovu toga gleda film u svojoj glavi. Ona je svesna da se dešava nešto lepo, ali u trenucima kada doživljava nežnost, kada oseća da je cenjena i voljena, kad joj na sve načine pokazuješ koliko ti znači i očekuješ da njeno lice zablista od sreće, ona se osmehuje, dok joj pogled u očima ostaje napet – veći deo tog pogleda okrenut je ka njenoj projekciji stvarnosti, dok perifernim vidom traži zamke koje mora da su tu negde, pošto nije moguće i nije realno da se njoj dešava nešto lepo i da postoje trenuci nepomućene sreće. Ako poveruje u to, momentalno će je zgromiti onaj klavir sa neba, čiji je jedini posao da ubija devojke koje veruju u ljubav. A to su one iste koje se naivno prepuštaju osećanjima i radosno uzvikuju „srećna saaaam!“ prizivajući tako nesreću (čiji je jedini posao da osluškuje da li neko objavljuje sreću na sva zvona, pa da dođe da mu pokvari). 

Wannabe TV

Editors choice