Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Pet načina da nasmejete ženu

Pet načina da nasmejete ženu

1/2

Žene vole zabavne muškarce! To možda jeste kliše, ali je i apsolutna istina. Od ponuđenih kriterijuma kao što su: zgodan, pametan, lep, pažljiv, zabavan… veliki broj žena će na prvo mesto spiska staviti ovaj poslednji. Mnogi slavni muškarci dokazuju ovu tvrdnju, a među njima sigurno prednjači Vudi Alen, koji je uprkos neuglednoj pojavi, stalno okružen lepoticama.

Nasmejati ženu nije lak posao. One su često veoma zahtevna publika, pa vam zbog toga predstavljamo pet predloga koji će vam pomoći da se pripremite za ovu “avanturu”.

Naučite dobre šale

Internet je prava riznica svakakvih viceva i šala. Pročitajte neke od njih, najbolje zapamtite, ali nemojte onda da ih “sipate iz rukava” i kad ima i kad nema smisla, zato što ćete ispasti smešni, ali u negativnom značenju. Birajte pravi momenat kada ćete reći neku. Ako vam devojka priča o svom strahu od zubara, kažite joj neku “foru” o stomatolozima. Uspećete da je nasmejete, a istovremeno da smanjite njenu tenziju pred odlazak kod “čika Zube”!

Budite luckasti

Žene vole kada su muškarci luckasti, ali umereno! Postoji mnogo načina da se ponašate luckasto, počev od toga da imitirate neke ličnosti, pevate pesmu koju slušate na svoj način, oponašate životinje… Ipak, budite veoma pažljivi i vodite računa da ne pređete granicu između luckastog tipa i “kompletne budale”.

nasmejani Pet načina da nasmejete ženu

Wannabe TV

Editors choice