Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Pet vrsta ljubavnica – koja ti najviše prija?

1/2

Na osnovu iskustava brojnih muškaraca sa različitim ženama, stručnjaci za odnose napravili su listu od pet tipova ljubavnica. Naravno, žene su sve različite između sebe, ali kao i kod tipova ličnosti, kod kojih uvek postoji mešavina više tipova, jedan ipak preovlađuje, tako da jednom tipu pripadaju osobe za izraženim zajedničkim karakteristikama. Proverite da li prepoznajete ove tipske osobine i koji tip ljubavnice vama najviše prija.

Entuzijasta – sve hoće i mnogo se trudi

Sa njom možete probati sve što vam padne na pamet, ona smatra da joj je dužnost da se u svakoj oblasti seksa pokaže i dokaže. Sa entuzijastičnim tipom je zabavno – dok ne postane jasno da ona zapravo ne uživa stvarno u seksu, da ne zna šta je ono što njoj najviše prija i da je sve vreme u ulozi strastvene i aktivne ljubavnice, umesto da se opusti i prepusti. Ovo je nezreli oblik seksualnosti koji se često sreće kod mladih žena, koje još nisu otkrile sebe i povezale se sa svojim telom i svojom seksualnošću na pravi način. Za vas može biti izazov da entuzijastički tip umirite nežnošću i pokušate da probudite pravu strast i predavanje.

Večita devica – uplašena i stidljiva

Ona verovatno nije nevina, ali nije otkrila sebe u seksualnom zadovoljstvu i od svog prvog puta, koji je bio čudna mešavina uzbuđenja, straha i stida, nije promenila ponašanje u krevetu. Ona očekuje da se nešto dogodi, ali je u grču i ne sarađuje sa događajem. Stidi se svog tela, plaši se prepuštanja i jedva čeka da se sve završi, pa da se ponaša kao da se ništa nije ni desilo. Sa njom nema pravog uživanja, jer ona ne ume da uživa – ali ako se potrudite i pomognete joj da se opusti i preda, možete svedočiti rascvetavanju večite device u pravu ženu.

Wannabe TV

Editors choice