Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Devojke

Pet vrsta ljubavnica – koja ti najviše prija?

1/2

Na osnovu iskustava brojnih muškaraca sa različitim ženama, stručnjaci za odnose napravili su listu od pet tipova ljubavnica. Naravno, žene su sve različite između sebe, ali kao i kod tipova ličnosti, kod kojih uvek postoji mešavina više tipova, jedan ipak preovlađuje, tako da jednom tipu pripadaju osobe za izraženim zajedničkim karakteristikama. Proverite da li prepoznajete ove tipske osobine i koji tip ljubavnice vama najviše prija.

Entuzijasta – sve hoće i mnogo se trudi

Sa njom možete probati sve što vam padne na pamet, ona smatra da joj je dužnost da se u svakoj oblasti seksa pokaže i dokaže. Sa entuzijastičnim tipom je zabavno – dok ne postane jasno da ona zapravo ne uživa stvarno u seksu, da ne zna šta je ono što njoj najviše prija i da je sve vreme u ulozi strastvene i aktivne ljubavnice, umesto da se opusti i prepusti. Ovo je nezreli oblik seksualnosti koji se često sreće kod mladih žena, koje još nisu otkrile sebe i povezale se sa svojim telom i svojom seksualnošću na pravi način. Za vas može biti izazov da entuzijastički tip umirite nežnošću i pokušate da probudite pravu strast i predavanje.

Večita devica – uplašena i stidljiva

Ona verovatno nije nevina, ali nije otkrila sebe u seksualnom zadovoljstvu i od svog prvog puta, koji je bio čudna mešavina uzbuđenja, straha i stida, nije promenila ponašanje u krevetu. Ona očekuje da se nešto dogodi, ali je u grču i ne sarađuje sa događajem. Stidi se svog tela, plaši se prepuštanja i jedva čeka da se sve završi, pa da se ponaša kao da se ništa nije ni desilo. Sa njom nema pravog uživanja, jer ona ne ume da uživa – ali ako se potrudite i pomognete joj da se opusti i preda, možete svedočiti rascvetavanju večite device u pravu ženu.

Wannabe TV

Editors choice