Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Pet zakona za udvarače

1/2

Verovatno je dovoljno da budete to što jeste, ako se nekome sviđate, ali potpuno je legitimno da nastojite da se dopadnete. Samo, mnogo je važnije da ostanete na nivou dopadanja koje ste izazvali. Jeste, treba da nam se udvarate. Ne pesnički, ne previše strasno, ne napadno. Uljudno, sa ozbiljnim interesovanjem i držeći se nekih smernica o tome šta žene smatraju uljudnjošću i poštovanjem. Navijam za vas.

Budite trezni

Možda mislite da ste simpatičniji i slobodniji kad malo popijete, ali veoma su retki muškarci koji su šarmantno pripiti. Dah vam se oseća na alkohol, čak i kad ne zaplićete jezikom, a to uopšte nije privlačno. Ako vam treba injekcija hrabrosti da biste se udvarali ženi, potražite je u svojoj istinskoj potrebi da uspostavite vezu. Gledajte je u oči i razgovarajte. Postavljajte pitanja, slušajte odgovore i nemojte preopširno govoriti o sebi. To se zove dijalog, a za takav zahtevan poduhvat, potrebna je trezna glava.

Hvalite druge muškarce, a ne sebe

Budite vešti. Ovde se radi o malom triku. Nijedna žena ne voli da sluša hvalisanje i ne veruje mu. Ali ako s poštovanjem i zadovoljstvom govorite o svojim prijateljima i kolegama i njihovim osobinama i vrednostima koje cenite, na posredan način govorite o sebi. Žene će verovati da spadate u tu grupu muškaraca, koje hvalite. Marketing je čudo i otvara vam vrata. Ali potrudite se da budete iskreni i da ne zvučite zavidljivo.

Ne pominjite bivše

Naravno da imate bivše i da niste živeli u kutiji dok niste sreli ženu kojoj se udvarate. Imate iskustva. Ali ako vas to iskustvo već nije naučilo ovom zakonu, upamtite ga sada i slepo ga se pridržavajte. Kad se udvarate, možda započinjete neki odnos. U njemu postojite samo vi i ona. Nema bivših. Kasnije ćete razmeniti svoja gorka iskustva, neminovno je. Ali ne postoji ni jedan razlog da pomenete bivšu kad se udvarate budućoj, dok istovremeno postoji milion razloga da to nipošto ne učinite.

udvaranje vino Pet zakona za udvarače

Wannabe TV

Editors choice