Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Devojke

Pismo devojci koju si ostavio jer si se uplašio

1/2

Da, bio si kukavica. Niko ti ne zamera na tome, za ljubav je potrebno herojsko srce, jer se ljubav osvaja i čuva svakodnevno, a to je previše posla i pretežak zadatak. Uplašio te je intenzitet ljubavi, prepali su te njeni zahtevi, nisi bio spreman. I sad, kad si na sigurnom, imaš potrebu da joj kažeš kako se osećaš, da joj objasniš, da se izviniš i odaš joj priznanje. Ako rešiš da joj pišeš pismo, uštedi trud, pošalji joj ovaj tekst.

Ponekad imam potrebu da ti kažem da često mislim na tebe. Video sam slike – nasmejana si i deluješ srećno pored tog čoveka. Ja nikada nisam voleo da se slikam, da svima prikažem svoju vezu, nikada mi to nije prijalo i nisam mogao da ti pružim to zadovoljstvo da se pohvališ svojim dečkom. Možda zato što sam osećao da nemaš čime da se hvališ.

Bio sam obuzet svojim problemima i nisam obraćao dovoljno pažnje na tvoje probleme, na tvoje potrebe i želje, ponekad si me zaista opterećivala i ljutio sam se, pitajući se šta tražiš od mene. Samo sam upola bio svestan da si se zapravo brinula zbog mene, da si znala koliko sam opterećen i da je ono što si najčešće i najviše od mene tražila, bilo da vodim računa o sebi, da brinem o svom zdravlju, da se bolje organizujem, da budem disciplinovaniji i promišljeniji. Verovao sam samo da hoćeš da me kontrolišeš i da upravljaš mojim životom.

Sećam se momenta kada sam ti pričao o nekim svojim zamislima, oduševljen praksom koju mogu da realizujem za godinu ili dve. Što sam više govorio, ti si postajala sve povučenija i tiša i na kraju si me pitala da li te uopšte uzimam u obzir kad razmišljam o svojoj budućnosti. Bilo je to pošteno pitanje, ali ja sam se tada naljutio, jer me nateralo da se osećam krivim. Ne, nisam te uzeo u obzir. I da, odmah sam znao da zaslužuješ bolje od toga.

Wannabe TV

Editors choice