Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Devojke

Pismo devojci koju si ostavio jer si se uplašio

1/2

Da, bio si kukavica. Niko ti ne zamera na tome, za ljubav je potrebno herojsko srce, jer se ljubav osvaja i čuva svakodnevno, a to je previše posla i pretežak zadatak. Uplašio te je intenzitet ljubavi, prepali su te njeni zahtevi, nisi bio spreman. I sad, kad si na sigurnom, imaš potrebu da joj kažeš kako se osećaš, da joj objasniš, da se izviniš i odaš joj priznanje. Ako rešiš da joj pišeš pismo, uštedi trud, pošalji joj ovaj tekst.

Ponekad imam potrebu da ti kažem da često mislim na tebe. Video sam slike – nasmejana si i deluješ srećno pored tog čoveka. Ja nikada nisam voleo da se slikam, da svima prikažem svoju vezu, nikada mi to nije prijalo i nisam mogao da ti pružim to zadovoljstvo da se pohvališ svojim dečkom. Možda zato što sam osećao da nemaš čime da se hvališ.

Bio sam obuzet svojim problemima i nisam obraćao dovoljno pažnje na tvoje probleme, na tvoje potrebe i želje, ponekad si me zaista opterećivala i ljutio sam se, pitajući se šta tražiš od mene. Samo sam upola bio svestan da si se zapravo brinula zbog mene, da si znala koliko sam opterećen i da je ono što si najčešće i najviše od mene tražila, bilo da vodim računa o sebi, da brinem o svom zdravlju, da se bolje organizujem, da budem disciplinovaniji i promišljeniji. Verovao sam samo da hoćeš da me kontrolišeš i da upravljaš mojim životom.

Sećam se momenta kada sam ti pričao o nekim svojim zamislima, oduševljen praksom koju mogu da realizujem za godinu ili dve. Što sam više govorio, ti si postajala sve povučenija i tiša i na kraju si me pitala da li te uopšte uzimam u obzir kad razmišljam o svojoj budućnosti. Bilo je to pošteno pitanje, ali ja sam se tada naljutio, jer me nateralo da se osećam krivim. Ne, nisam te uzeo u obzir. I da, odmah sam znao da zaslužuješ bolje od toga.

Wannabe TV

Editors choice