24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Ponašanja savremenih muškaraca koja žene ne mogu da smisle

Ponašanja savremenih muškaraca koja žene ne mogu da smisle

1/2

Pored nekih pomaka u emotivnim odnosima, u smislu muškog otvaranja, emotivnosti i ranjivosti, u novije vreme su se pojavile i nove negativnosti i muška nedosledna i nezrela ponašanja, koje savremene devojke ne mogu da smisle – i neće da tolerišu. Ako se pitaš zašto ti ne ide sa curama (ukoliko primećuješ da ti ne ide, a to je ono kad ne uspevaš da ostvariš dužu i dublju vezu), neka od ovih ponašanja bi mogla da budu razlog.

Ne stojiš iza onoga što govoriš i činiš

Nedoslednost je bila i ostala znak nezrelosti, a savremeni muškarci duže nego ikad ranije imaju prilike da prolongiraju odrastanje, da odbijaju odgovornosti i da ostanu dečaci. Dečački šarm je zanimljiv i privlačan, ali ako jednog dana tvrdiš jedno, a sledećeg svojim ponašanjem demantuješ ono što si govorio, ni jedna savremena i samostalna devojka neće to tolerisati dugo. Prihvatanje odgovornosti je način na koji se sazreva, dečak možeš da budeš svojoj mami, a devojci je potreban momak, ženi muškarac – onaj koji je dosledan u svojim izjavama i koji stoji iza svojih postupaka, reči, razmišljanja i akcija.

Problem savremene komunikacije

Veliki deo komunikacije se danas odvija preko interneta i postoje brojne savremene pojave koje imenuju pojavljivanje i nestajanje muškaraca – sklonost da se sa nekom devojkom intenzivno dopisuješ, a da zatim nestaneš i mesec dana se uopšte ne javiš, a zatim joj odjednom pošalješ poruku u stilu “pa gde si ti, nema te”, devojke naprosto izluđuje. Kako gde je ona, gde si ti? Ona je mislila da se među vama nešto razvija i da stvari treba da idu nekim tokom – upoznavanje, dejting – a ti, ko zna šta si mislio. Javljaš joj se samo kad nemaš sa kim drugim da ubijaš vreme i kad ti je dosadno? To je bezobrazno i uvredljivo.

Wannabe TV

Editors choice