Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Ponašanja savremenih muškaraca koja žene ne mogu da smisle

Ponašanja savremenih muškaraca koja žene ne mogu da smisle

1/2

Pored nekih pomaka u emotivnim odnosima, u smislu muškog otvaranja, emotivnosti i ranjivosti, u novije vreme su se pojavile i nove negativnosti i muška nedosledna i nezrela ponašanja, koje savremene devojke ne mogu da smisle – i neće da tolerišu. Ako se pitaš zašto ti ne ide sa curama (ukoliko primećuješ da ti ne ide, a to je ono kad ne uspevaš da ostvariš dužu i dublju vezu), neka od ovih ponašanja bi mogla da budu razlog.

Ne stojiš iza onoga što govoriš i činiš

Nedoslednost je bila i ostala znak nezrelosti, a savremeni muškarci duže nego ikad ranije imaju prilike da prolongiraju odrastanje, da odbijaju odgovornosti i da ostanu dečaci. Dečački šarm je zanimljiv i privlačan, ali ako jednog dana tvrdiš jedno, a sledećeg svojim ponašanjem demantuješ ono što si govorio, ni jedna savremena i samostalna devojka neće to tolerisati dugo. Prihvatanje odgovornosti je način na koji se sazreva, dečak možeš da budeš svojoj mami, a devojci je potreban momak, ženi muškarac – onaj koji je dosledan u svojim izjavama i koji stoji iza svojih postupaka, reči, razmišljanja i akcija.

Problem savremene komunikacije

Veliki deo komunikacije se danas odvija preko interneta i postoje brojne savremene pojave koje imenuju pojavljivanje i nestajanje muškaraca – sklonost da se sa nekom devojkom intenzivno dopisuješ, a da zatim nestaneš i mesec dana se uopšte ne javiš, a zatim joj odjednom pošalješ poruku u stilu “pa gde si ti, nema te”, devojke naprosto izluđuje. Kako gde je ona, gde si ti? Ona je mislila da se među vama nešto razvija i da stvari treba da idu nekim tokom – upoznavanje, dejting – a ti, ko zna šta si mislio. Javljaš joj se samo kad nemaš sa kim drugim da ubijaš vreme i kad ti je dosadno? To je bezobrazno i uvredljivo.

Wannabe TV

Editors choice