Svi u toku radnog vremena pažnju obratimo na svoje zadatke i obaveze, usmerimo se na to da ih bolje rešimo i da što uspešnije završimo svaki projekat. Ali ono što nam je svima potrebno jesu neki predasi koje imamo kroz pauze, ćaskanje sa kolegama, no, najlepše bude to kada od voljene osobe dobiješ neku lepu poruku koja izazove bar blagi osmeh. Koliko je bitno da tebi stigne neki takav SMS ili poruke na nekoj od društvenih i komunikacijskih mreža, ipak je mnogo bitnije njoj kada tako nešto dobije, jer su to sitni znakovi pažnje zbog kojih ćeš joj biti mnogo draži. Ako baš ne znaš šta bi joj poslao već sada, evo nekih ideja, a osmeh na njenom licu u tom trenutku kada telefon zazvoni je zagarantovan.

“Mislim na tebe.”

Tri sekunde kuckanja, sand i to je sve što ti je potrebno da je tog dana osvojiš, Jer svakak žena treba konstantno da se osvaja u trenutnku kada si je već osvojio. Obožavaće te momente kada zna da si u nekoj gužvi, poslovnim obavezama, kada si sa društvom, ali ipak joj daš do znanja da ti je stalno u mislima.

“Izgledala si predivno jutros!”

Prespavali ste zajedno ili možda živite zajedno, ali ona ipak ustaje i odlazi iz stana pre tebe. Dok se sprema tu po sobi, ti se verovatno par puta okreneš, ona te poljubi za rastanak i odlazi, dok ti ostaješ da spavaš i uživaš kod kuće. Kada se probudiš i započneš svoj dan, seti se da joj pošalješ poruku da si je primetio i tako sanjiv, te da ti se dopalo kako je izgledala, uvek možeš i da dodaš kako je bila seksi i kako ti je žao što nije mogla da ostane duže za neke “igrice” u krevetu. Ne samo da ćeš izazvati osmeh, već će poželeti da te što pre vidi i izljubi. Žene obožavaju komplimente koji su iskreni, upamti to.

poruke koje treba da joj posaljes 4 Poruke koje možeš da joj pošalješ dok je na poslu i tako izmamiš njen osmeh
Comments