Kada započnete dan sa porukom za dobro jutro, koja vam izmami osmeh i izazove osećaj topline u grudima, to će sigurno biti dobar, ili makar podnošljiviji dan, jer znate da neko misli na vas i da mu je stalo. Zato stručnjaci za odnose predlažu da uvedete u jutarnju rutinu slanje poruka svojoj simpatiji, osobi sa kojom se sastajete ili svojoj devojci. Jednako će prijati i vama i njoj!

Slanje simpatičnih i flertujućih poruka odličan je način da ostanete povezani sa drugom osobom kada niste zajedno, da joj stavite do znanja da je imate u glavi i u srcu i da negujete vaš odnos. Primiti slatku poruku za dobro jutro, od nekog sa kim ste počeli da izlazite, ili počinjete da se zaljubljujete, ili ste već neko vreme zajedno, zaista može napraviti razliku u nivou osećanja sigurnosti, u komunikaciji i međusobnoj ljubaznosti.

Ako se pitate na koliko načina nekome možete reći „dobro jutro“ – nudimo vam poruke za lepši dan koje vas mogu inspirisati, ili na osnovu kojih možete kreirati neiscrpan broj zabavnih, šaljivih i flertujućih poruka. Uz nekoliko saveta o tome šta ne treba da šaljete – izbegnite generisane poruke, koje su namenjene konvencionalnoj komunikaciji. Budite lični i simpatični, što takođe znači da treba da izbegnete i lascivne poruke, a naročito fotografije. Sasvim sigurno, vašoj partnerki ili simpatiji će se više sviđati fotka vašeg sanjivog osmeha, nego vaša jutarnja erekcija. Dakle, prava poruka za dobro jutro je ona koja je iskrena i pokazuje interesovanje na autentičan način.

Ideje za simpatične poruke za lepši dan 

„Dobro jutro. Nadam se da si lepo spavala.“

Jednostavno i simpatično. Bez obzira da li je spavala kao beba, ili se cele noći prevrtala, osmehnuće se i uzvratiti na ovu poruku.

“Čemu se raduješ od jutros?“

Pozitivna pomisao na početku dana podiže raspoloženje – čak i ako se još nije ničemu obradovala, ovoj poruci sigurno hoće.

„Dobro jutro. Voleo bih da si pored mene, da se mazimo.“

Ovo je opcija za nekog sa kim ste već podelili večernja i jutarnja maženja i simpatičan način da toj osobi kažete da vam nedostaje.

„Upravo sam se probudio razmišljajući o tome koliko si super. Prijatan dan želim!“

Ovaj tekst pokazuje da su vaša osećanja ozbiljna i topla i odličan je za nekoga za koga su reči afirmacije jezik ljubavi.

„Sanjao sam te noćas. Da ti ispričam?“

Ovo može biti koketna i čak seksi poruka, u zavisnosti od prirode sna. I ne delite svoj san ako ne dobijete potvrdu.

„Danas je dan za…“ ubacite GIF kako biste dopunili poruku, koja može biti zaista zabavna, ako odaberete nešto što asocira na neku vašu intimnu šalu.

„Dobro jutro! Stvarno se radujem što ću te videti večeras.“

Dan u kome ste dogovorili sastanak možete započeti sa jutarnjom porukom radosnog iščekivanja – najveće su šanse da se druga osoba isto tako oseća.

„Dobro jutro, dušo. Hteo sam samo da ti kažem hvala za sinoć.“

Ovo je vrlo intimna poruka i može se odnositi na bilo koji (ili na sve) sadržaj koji ste podelili prethodne večeri i u kome ste oboje uživali. S vremena na vreme ubacite poruke zahvalnosti – druga osoba će vam biti zahvalna!

„Hej, obori ih s nogu, pa posle da proslavimo!“

To znači da niste zaboravili da ona ima važan sastanak i da verovatno oseća tremu i da navijate za nju i verujete u nju i radujete se zbog njenih uspeha.

„Probudio sam se misleći na tebe i ne mogu da skinem osmeh s lica.“

Uz ovu poruku može da ide raščupani jutarnji selfi sa širokim osmehom – to je neodoljivo slatko!

„Probudio sam se grleći jastuk. Nadam se da ćeš ga zameniti uskoro.“

To je suptilan poziv na zajedničko noćenje, koji će joj sigurno biti simpatičan.

„Dobro jutro“ – plus selfi sa kućnim ljubimcem.

To će joj verovatno biti vaše najdraže jutarnje poruke, naročito ako je vaš kućni ljubimac voli.

„Kako ti je počeo dan, na skali od 1 do 10?“

To je dobar početak konverzacije. Ako joj je ocena niža od pet, možete joj ponuditi da ručate zajedno, kako biste malo podigli ocenu, ili ako je vaša ocena niska, možete joj reći da susret sa njom doneti desetku.

Ne morate svakog jutra poslati poruku, osim ako to nije već običaj među vama. Ali kada pošaljete poruku za laku noć i sledećeg jutra za dobro jutro, to zaista govori više nego sadržaj poruke!

Pročitajte i ovo: Znaci da vas partnerka vara

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Đorđe Đoković

Comments