Pa sad kad malo vratim film, jesam je čuo kako izvikuje protestne parole kad popizdi. Kao onomad, kad su je na nekom šalteru drkali, ali to je klasika. “Došlo mi da im kažem kad me već jebete uhvatite me malo za sisu, malo da proklizam, nije fora na suvo da me trpate” pričala mi Jeca o tom slučaju. Ne znam šta bih im ja rek’o, ali da sam gej, znao bih: “Kad me već karate, dajte mi malo i da pušim, što samo meni da bude lepo?”

Ima razloga da mislim da je gejevima bolje nego meni. Prvo, okruženi su strava ribama. Nema geja bez neke vruće seksi drugarice, ili više njih. Dobro, imam ja Jelenu, ali poenta je u vruće i seksi (ne ljuti se Jeco, naši smo), nemaju nikakav problem u komunikaciji sa ženama, valjda zato što im nije stalo da se dokazuju, a žene nemaju nikakav problem da budu potpuno prirodne i otvorene, valjda zato što ne pokušavaju da se prodaju. Toliko bih naučio o ženskom svetu da sam gej. Dobro, možda ne bih imao prilike da upotrebim to znanje, ali mogu da maštam. A opet, nisu svi gejevi totalno gej, ima i onih biseksualnih, koji se žene i prave decu, a ne odriču se svog gejstva. Kako li žene sa tim izlaze na kraj?

Valjda se lakše mire sa muškom nestalnošću i neverstvom, kad ih čovek vara sa muškarcem, jer to nije konkurencija. To je skroz nešto drugo. Ne mogu da se pitaju šta to on ima da mu pruži, što ja nemam, hehe. Nije da bih stvarno mogao da se preorijentišem. Nisam homofobičan, ali shvatam da tu mora da ima hemije, bilo koja sorta geja da si. Jer se radi o tome šta voliš, sa kim voliš i koga voliš. Možda ja volim da me žene karaju.

tekst2 Od muke ću da postanem gej

Pročitajte i ovo:

Boban u svoja četiri zida: Volim lezbijke

Boban Boban

Comments