Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Devojke

Pravila koja postavljaju (i poštuju) momci u srećnim vezama

1/2

Savremeni muškarci se u vezama ponašaju odgovorno i svesno i važna im je iskrenost i poštovanje – i ono koje dobijaju i ono koje pružaju. A njima su najvažnija ova pravila.

Usklađanje jezika ljubavi – važno je otkriti kojim jezikom ljubavi govori njihova partnerka i nastojati da joj iskažu svoju privrženost na način koji ona najbolje razume. A kad se pojavi problem u vezi, ne treba zauzimati suprotne strane – setite se da ste zajedno u tome i da niste protivnici. Ljubav se ne održava sama od sebe, već je treba negovati i ulagati u nju.

Važna je iskrenost – istina nije prijatna, a može da bude i vrlo neprijatna, ali je i takva bolja od bilo kakve laži. Laž uništava poverenje u vezi. Takođe, u svađi treba izraziti ljutnju, ali nikada ne treba vređati i dozvoliti sebi da u afektu učinite nešto zbog čega ćete se posle kajati.

Savremeni momci ne ulaze u površne veze, sa devojkama koje im se ne sviđaju dovoljno, samo zato što nemaju bolju opciju. To je uvredljivo za partnerku, ali i za njih.

Niko nije savršen – svesni su momci u srećnim vezama. Važno je da je veći deo prihvatljiv i dopadljiv. Ako vam se 80 posto toga kod partnerke sviđa, onih 20 posto (zbog kojih vas nervira, izluđuje i čudi) morate da prihvatite. I ona treba da prihvati vaših 20 posto nepodnošljivih osobina.

U vezi je toksično biti zlopamtilo – treba opraštati i biti velikodušan. I nemojte brojati ko je koliko puta pogrešio, a ko oprostio, da biste u svađi jedno drugom to nabijali na nos. Probleme rešavajte odmah i ne trujte se lošom energijom zlopamćenja.

Wannabe TV

Editors choice