Tražite seks na način koji neće u ženama produbiti dileme i predrasude koje društvo uglavnom nameće – vi želite partnerku koja vas želi, a ne koja pristaje na seks, kao da vam čini uslugu ili vas nagrađuje za trud, pa zato učinite da se ona oseća udobno, opušteno i slobodno. Pratite jednostavna džentlmenska pravila, koja su zapravo, pravila zdravog i pozitivnog odnosa prema seksu.

Spavajte samo sa ženama sa kojima možete da se sprijateljite

A ovo pravilo stavlja u prvi plan njenu ličnost. Dakle, vi ne želite neku praznu napumpanu lutku, koja se razlikuje od plastične samo po tome što je živo biće. Potrebno je da vam se ona sviđa, da vam se dopada njena ličnost i da u vama izaziva simpatije i poštovanje. Posmatrajte je kao osobu sa kojom želite da se družite i to vam utire baš onaj put kojim želite da lagano i bez prepreka koračate – da se žena pored vas oseća dobro, a ne iskorišćeno i isforsirano, da bude sigurna da želi isto što i vi i da bude slobodna da u tome uživa kao i vi. Naravno, sa ovakvim stavom, rizikujete da vam se namera da se sa nekom ženom lepo provede za jednu noć potpuno izjalovi i da se pretvori u dublje interesovanje i ozbiljnu vezu. Ali osoba vredna vaše pažnje vredi svakog rizika, zar ne?

Pravila koja poštuju DOBRI ljubavnici1 Pravila koja poštuju DOBRI ljubavnici

Spavajte samo sa ženama koje su sigurne da to žele

Muškarci koji nastoje da ženu odvuku u krevet, nemaju ništa protiv svakojakih taktika nagovaranja, laskanja, laganja i udvaranja, čak su najzadovoljniji kad smatraju da su se potrudili i nagovorili je. Lovačka strast je zadovoljena. Ali džentlmen u seksu nije lovac nego uživalac. Vi ne želite da iznudite njen pristanak, ili da joj svojim agresivnim stavom omogućite da igra ulogu žrtve koja nije imala kud, vi želite partnerku koja će pokazati pun entuzijazam i biti sigurna da želi da spava sa vama. Jer onda znate šta dobijate – ženu koja neće gubiti vreme u igranju igara, neće vam glumiti nevinašce, niti porno zvezdu, nego će uživati u svakom trenutku, iskreno i potpuno, predajući se jer sama to želi. Ponekad, žena to zna odmah i spremna je da ode sa vama, bez uvijanja. Ponekad joj je potrebno malo vremena da dopusti vašem šarmu da deluje i da se opusti i pomisli „što da ne, zašto bih ovo propustila, možda bude baš slatko“. Dajte joj onoliko vremena koliko joj treba i nikada ne navaljujte. Vi niste željni, gladni i frustrirani, vi ste spremni da ispunite njenu želju – a u tome je suština razlike između dobrih i bednih ljubavnika.

Comments